fbpx
spot_img
spot_img

Un copil de 7 ani, ars pe tot corpul din cauza unui accident stupid

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -

Un incendiu stupid s-a produs, aseară, în Sărmașu, județul Mureș – cauzând arsuri grave atât pentru un copil în vârstă de 7 ani, cât și pentru adulții care-l îngrijeau.

- Advertisement -
- Advertisement -

Să NU aprindeți focul cu benzină, motorină sau alte lichide inflamabile care produc vapori. NU lăsați niciodată copii nesupravegheați cu soba aprinsă ori cu sursele de aprindere la îndemână.

Astăzi, 17 noiembrie, în jurul orei 21:00, în orașul Sărmașu, strada Ghiocelului, din cauza unei manevre interzise de aprindere a focului cu benzină în sobă, cinci persoane au suferit arsuri de gradul I și II,  după cum urmează:


un băiețel de aproximativ șapte ani, a suferit arsuri de gradul I și II la nivelul gâtului, feței nasului, buzelor și de jur împrejurul membrului superior stâng,

iar alte patru persoane adulte au suferit arsuri de gradul I și II la membrele superioare, membrele inferioare și abdomen (un adult de sex feminin cu arsură de gradul I la un deget – membru superior, un adult sex feminin cu arsură de gradul I la membru inferior, un adult sex masculin cu arsuri de gradul II pe membru superior și un adult sex masculin cu arsuri de gradul II pe abdomen).

Persoanele afectate au fost transportate de către echipajul SMURD la CPU Sărmașu, pentru acordarea asistenței medicale de urgență. Minorul împreună cu doi adulți sunt transportați la UPU SMURD Târgu-Mureș.

Evenimentul nu a fost urmat de incendiu și nu a fost necesară intervenția echipajelor de pompierei.”, transmite ISU Mureș

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

%d bloggers like this: