7.9 C
Turda
Wednesday, September 14, 2022
spot_img
HomeȘtiri TurdaUltima haltă în paradis revine week-endul acesta !

Ultima haltă în paradis revine week-endul acesta !

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Teatrul Aureliu Manea Turda a organizat în luna octombrie un turneu de promovare național în care au fost inclusele orașele Lugoj, Făgăraș, Brașov și Bârlad. ULTIMA HALTĂ ÎN PARADIS, regia Andrei Mihalache, a obținut un succes răsunător.

Vă prezentăm mai jos câteva opinii ale spectatorilor care au fost să vadă spectacolul în orașele menționate:
Daniela Samoila din Râsnov, Brașov – A fost magnific ! Mulțumim Catalin că ați ales Brașovul ca scenă a unui spectacol extraordinar ! Va așteptăm și la Rîșnov pe viitor ! Mult succes la aniversarea teatrului săptămâna viitoare !
Mariana Sava din Bârlad, Vaslui – Aţi fost minunaţi! O trupă închegată,cu chef de joc, serios joc! Piesa, la fel de bună, sub aparenţa unui subiect uşor ascunzându-se drame! Publicul a reacţionat pe măsura a ceea ce aţi transmis: aplauzele şi, culmea, nu-mi venea a crede, urale, au arătat aprecierea. În general, suntem parcimonioşi cu aplauzele, după momentul celor de complezenţă, ceea ce nu a fost cazul în seara asta! Felicitări!

Timona Daniela Timona din Bârlad, Vaslui – Felicitari si mii de aplauze! Ne-ati oferit un adevarat regal artistic….va mai asteptam la Barlad!

Vă invităm la o porție de râs alături de Marian Negrescu, Cătălin Grigoraș, Dorina Nemeș, Doina Șoproni, Alexandra Dușa, Maria Salcă, Valentin Oncu, Miky Paicu și Raluca Eremei-Bîrza, sâmbătă 17 noiembrie, ora 19:00.

Biletele se găsesc la agenția teatrului și online pe www.teatrulaureliumaneaturda.ro

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: