fbpx
spot_img
spot_img

U Cluj la prima infangere in Liga a 2-a

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -

Orice minune dureaza … 3 etape, astfel ca in deplasarea de la Iasi, “sepcile rosii“ au fost nevoite sa se recunoasca invinse.

- Advertisement -
- Advertisement -

Ieri, 21 august, de la ora 16:00, Stadionul Municipal din Iasi a fost gazda intalnirii dintre Poli din localitate si U Cluj, echipa care, la ora meciului, era neinvinsa.

Poli a afisat o prima garnitura formata din: Popescu, Plamada, Deretti, Camara, Cristea, Cana, Mihalache, Pelivan-Lefter, Serediuc si Stoenac.

In replica, U Cluj a intrat pe teren cu: Micle, Balgiu, Blejdea, Dican, Git, Gogu, Haita, Hofman, Ispas, Mitrea si Voinea.

Meciul a debutat cu o accidentare, suferita de Stan, de la Poli Iasi, care a fost inlocuit in minutul 8 cu Stoenac. 

In minutul 17, Francisc Cristea a deschis scorul pentru formatia ieseana, transformand o lovitura de la 11 metri.

5 minute mai tarziu, Deretti – brazilianul formatiei iesene – a dat mari emotii audientei, dupa ce a suferit o comotie, dupa un duel aerian. Acesta a fost transportat, de urgenta, la Spital, dupa ce a fost adus in simtiri de catre medici.

La pauza, Poli Iasi conducea cu scorul de 1-0,  astfel ca la pauza antrenorul clujenilor a facut 3 schimbari, scotandu-i pe Hofman, Git si Dican, in locul acestora intrand Ribeiro, Rus si Ciobanu.

Schimbarile au fost inutile, deoarece in minutul 64, același Francisc Cristea a „recidivat”, majorând diferența echipei ieșene.

La final s-a încheiat 2-0 pentru Poli Iași, iar U Cluj a coborât până pe poziția a 6-a, inclusiv dacă Petrolul Ploiești va reuși, astăzi, s-o învingă pe Viitorul Târgu Jiu.

În schimb, Politehnica Iași se clasează pe poziția 12-a, la 6 puncte de locurile de play-off.

La această oră se desfășoară partida Petrolul – Viitorul Târgu Jiu, unde Petrolul conduce cu scorul de 1-0.

De asemenea, de la ora 16:30 va avea loc meciul dintre Unirea Slobozia și CSA Steaua București.

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Comentarii

%d bloggers like this: