fbpx
spot_img
HomeȘtiri din zonăChețaniTurneu caritabil de fotbal pentru Cristi Vescan - în 19-20 iunie -...

Turneu caritabil de fotbal pentru Cristi Vescan – în 19-20 iunie – la Luncani

- Advertisement -

Echipa de fotbal A.S. Arieșul Hădăreni, organizează un turneu caritabil de minifotbal pentru Cristi, a cărui poveste o puteti găsi in aceasta postare: https://www.facebook.com/245263516038972/posts/773117636586888/?d=n

Sportul înseamnă sănătate și putem fii încrezători ca prin sport îl putem ajuta și pe micuțul Cristi. Vom organiza acest turneu caritabil pe terenul sintetic din Luncani, jud. Cluj, respectând toate masurile in vigoare de prevenție a Covid-19. Echipele doritoare se pot înscrie printr-un mesaj pe pagina noastră de Facebook sau la numărul de telefon: 0728923459.

Menționăm faptul că este un turneu caritabil la care orgoliile fotbalistice, ambițiile de a câștiga sau de a demonstra cât de buni suntem constă în ce donație se face și suna care se va strânge la finalul acestui turneu. Taxa de participare de echipă incepe de la 200 de lei, însă se poate dona oricât peste această sumă.Se va face o urnă în care se vor pune toți banii de la echipe pentru înscriere cât și donațiile din timpul turneului. Perioada turneului va fi 19-20 iunie .

Duminica, inaintea finalei se va desface urna , se vor numar banii de față cu toată lumea și ii vom pune în contul părinților.

Sportul înseamnă sănătate!
Sportul unește oameni!
Sportul poate salva vieți!
Prin sport să încercam să sperăm pentru Cristi!

HAI ȘI TU!

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Comentarii

%d bloggers like this: