14.9 C
Turda
Thursday, September 29, 2022
spot_img
HomeBREAKING NEWSTurdenii reclamă: Strada Petru Maior este un deșert

Turdenii reclamă: Strada Petru Maior este un deșert

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Turdenii care locuiesc pe strada Petru Maior reclamă praful care se ridică și le inundă căile respiratorii, din cauza șoferilor de camioane care confundă strada cu pista de curse.

„Buna ziua oameni faini. Inteleg ca se lucrează la acel bazin lângă pod dar pe strada Petru Maior este DESERT din vina șoferilor fara obraz care circula cu mașinile de mare tonaj ca pe principală încât nu poti respira dupa ei iar casele se cutremura sub rotile lor. Primăria doarme sau ce face? La ei e bine ca au asfalt nu se vad norii de praf . Care sunt oameni circula frumos (dovada în poze), iar cei fara obraz activează desertul de sub roti… Bine ca primăria poate să ude gazonul din centru dar unde este mare nevoie nu udă. Daca nu sunt în stare sa ude drumul macar sa devieze circulatia de camioane pe celalalt drum care ajunge în același loc adica la podul de la micro 3 dar pe drum de camp…”, se arată într-o postare, pe rețelele de socializare.

Nu este prima dată când turdenii se plâng de această stradă. RefleqtMedia a mai scris despre acest subiect în urmă cu câteva luni.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: