spot_img
spot_img

Știrea cititorului: Copiii din Milano și Manchester înghit praf ca la Turda?

spot_img

Date:

Share post:

spot_img

O cititoare RefleqtMedia ne-a trimis, prin Messenger, două clipuri sugestive, precum și un text foarte agresiv, cu privire la sutele de camioane care tranzitează strada Petru Maior.

„În fiecare zi, sute de camioane de mare tonaj traversează strada Petru Maior, pe care locuiesc atât eu, cât și alte zeci de familii din Turda.

În drumul lor, camioanele ridică tone întregi de praf. Este amuzant când Primăria Turda se laudă că proiectul de decontaminare din Poștarât este lăudat de Ministerul Mediului … probabil că Ministerul Mediului n-a văzut cât praf înghit copiii de pe Petru Maior.

Întreb și eu, ca un cetățean care plătește taxe și impozite, oare copiii din Milano și Manchester înghit praf ca la Turda? Oare cât o să mai dureze până când realitatea din comunicatele Primăriei Turda va bate cu realitatea din stradă?”, este o parte din textul trimis de cititoarea noastră.

Camioanele cu pricina sunt implicate în proiectul de decontaminare a sitului poluat istoric din Poștarât, însă problema este că șoferii camioanelor nu respectă nici o indicație de trafic, circulând cu viteză mare și ridicând praful.

În clipul de mai jos puteți observa un copil care se întoarce cu spatele, când trece camionul pe lângă el, acoperindu-l cu praf.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Lucrari in ritm alert, la o gradinita din Turda

🏗 Avansează lucrările de modernizare din cadrul proiectului Reabilitarea, extinderea și dotarea Grădiniței cu program prelungit Sfânta Maria...

Cristian Matei, mesaj de felicitare pentru elevii de 10 ai Turzii

Turda are elevi de nota #10! 💟   Dragi absolvenți ai claselor a VIII-a, vă felicit pentru rezultatele bune obținute...

El este singurul elev de 10 curat la Evaluarea Națională, din zona Turda-Câmpia Turzii

Șeful de Promoție al Școlii Gimnaziale „Ioan Opriș” din Turda, David Ciutureanu, a reușit să obțină media 10...

Bărbat din Vaslui, arestat preventiv de Judecătoria Turda, după ce a fost arestat de polițiștii din Câmpia Turzii, fiindcă a făcut scandal în autocar,...

E frumoasă România, nu-i așa? Atât de frumoasă încât oameni care locuiesc în diverse zone ale țării ajung...
spot_img

Loturile 3 și 4 pe de Autostrada Sebeș-Turda ar putea fi deschise în curând

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=bYHTiyX2aW8&w=560&h=315] Până la finalul lunii iulie sau la începutul lunii august cei aproximativ 30 de kilometri de pe Loturile 3 și 4 ai autostrăzii...
%d bloggers like this: