26.8 C
Turda
Tuesday, August 16, 2022
spot_img
HomeȘtiri TurdaTurda se alătură campaniei anti-avort

Turda se alătură campaniei anti-avort

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Astăzi, cu începere de la ora 10:00, peste 200 de turdeni sunt așteptați să mărșăluiască pentru a protesta împotriva avorturilor.

În conformitate cu studii recente, efectuate de instituții abilitate în statistică, România ocupă locul 1 la nivel de Uniunea Europeană, în ceea ce privește numărul de avorturi efectuate anual.

Rata este „îmbogățită” de lipsa educației sexuale, accesul redus la mijloacele de contracepție și lipsa educației în general.

Astfel, mii de copii nu reușesc să se nască, devenind material de extracție al colagenului și al acidului hialuronic, pentru că, în caz că nu știați, marea majoritate a clinicilor private care efectuează avorturi la cerere au contracte cu firmele de cosmetice, pentru a vinde avortonii.

În acest fel, în loc să fie duși la crematoriu, avortonii devin materie primă pentru extracția de colagen și acid hialuronic, dar și pentru alte substanțe folosite de companiile de cosmetice din întreaga lume.

La Turda participanții vor parcurge următorul traseu: Parcul Teilor – str. Macilor – str. Mihai Viteazu – str. Aviatorilor – str. Plopilor – traversare Calea Victoriei – str. Hațegului – str. Lotus – str. Macilor – Parcul Teilor.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: