fbpx
HomeȘtiri din TurdaTurda - s-a certat cu soția și și-a violat fiica, în semn...
spot_img
spot_img

Turda – s-a certat cu soția și și-a violat fiica, în semn de răzbunare

- Publicitate -
spot_img

Judecătorii turdeni au decis menținerea în arest preventiv a unui turdean despre care procurorii spun că și-ar fi violat propria fiică, după ce s-a certat cu soția.

„Moldovan Ciprian Valentin, turdeanul care și-a violat propria fiică la începutul lunii, mai rămâne 30 de zile în arest, după ce magistrații Tribunalului Cluj i-au respins acestuia contestația îndreptată împotriva încjeierii Judecătoriei Turda care îi prelungea măsura preventivă.

Turdeanul este acuzat de faptul că, în cursul zilei de 9 august, anul curent, acesta și-ar fi violat oral fiica în vârstă de doar 16 ani, după o ceartă cu propria soție, mama fiicei.” scrie Buna Ziua Cluj.

Dacă va fi găsit vinovat, turdeanul riscă între 5 și 12 ani de închisoare, având în vedere că minora era în grija acestuia.

”În temeiul art. 226 alin. 1 şi 2, raportat la art. 223, alin. 2 din Codul de procedură penală, admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda şi dispune arestarea preventivă a inculpatului MCV pentru săvârşirea infracţiunii de viol, prev. de art. 218 alin. 1 şi alin. 3 lit. a, lit. b şi lit. c C.pen., cu aplicarea art. 41 alin. 1 C.pen. raportat la art. 43 alin. 5 C.pen., pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 10.08.2019 şi până la data de 08.09.2019 inclusiv. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Încuviinţează onorariul apărătorului desemnat din oficiu, av. Roman Ciprian, în cuantum de 626 de lei, sumă care va fi suportată din fondurile Ministerului Justiţiei. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 10.08.2019, ora 11:50”,se arăta în încjeierea judecătorilor turdeni, care dispuneau arestul preventiv în ceea ce-l privește pe inculpat.

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: