spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Turda – primul municipiu din județul Cluj care sare în ajutorul Turciei

Cutremurele produse în Turcia, care au ucis peste 20.000 de cetățeni turci și sirieni și au distrus zeci de mii de clădiri în cele două țări, au stârnit un val de simpatie și mesaje de ajutorare pentru Turcia și Siria.

Din județul Cluj, primul Municipiu care sare în ajutorul Turciei este Turda.

Sprijin pentru Turcia! 💗 🇹🇷

Începând cu data de 14 februarie, demarăm campania de ajutorare a persoanelor din zonele afectate de cutremurul din Turcia.

📌Punctul de colectare a donațiilor este pe strada Aurel Vlaicu, nr 3 (fostul liceu Dr. Ioan Rațiu) și este deschis de luni până vineri între orele 10:00-12:00.

Persoana de contact pentru mai multe informații este Adrian Bucur de la Direcția de Asistență Socială Turda, numărul de telefon 📞0745.381.127.

La punctul de colectare sunt acceptate doar donații în bunuri (în stare foarte bună), care trebuie să cuprindă articole vestimentare precum haine de iarnă pentru adulți și copii, paltoane, geci, pelerine de ploaie, ghete-cizme, pulovere, cămăși, fulare, eșarfe, căciuli, ciorapi, șosete și lenjerie de corp.

De asemenea, sunt acceptate și alte articole precum saltele, pilote, pături, saci de dormit, radiatoare, aeroterme, termosuri, lanterne, baterii externe, alimente neperisabile, conserve, scutece, produse de igienă și curățenie, precum și produse de igienă feminină.

Persoanele care doresc să doneze bani pot face acest lucru direct în conturile TIAD ( Asociația Oamenilor de Afaceri Turci din România) deschise în acest scop:
• Garanti Bank: RO12UGBI0000122003395RON (RON)
• Garanti Bank: RO05UGBI0000122003396EUR (EUR)
• Credit Europe Bank: RO57FNNB000901050794RO01 (RON)

❗În cazul persoanelor juridice care au nevoie de contracte de sponsorizare, acestea pot fi solicitate domnului OMER Korkut: 0723.727.272

Împreună pentru victimele cutremurului din Turcia!

#Campanie #AjutorPentruTurcia #PrimăriaMunicipiuluiTurda”, este mesajul transmis de Primăria Turda în această seară.

Directorul Școlii Gimnaziale „Teodor Murășanu”, Gianina Matei, a fost primul cadru didactic din Turda care a răspuns pozitiv la apelul lansat de Primăria Turda.

„Noi credem că empatia nu doar se învață, ci se și practică 💛💚!
Am fost alături de cei defavorizați din comunitatea noastră în ajun de Crăciun, am fost alături de cei asupriți când a început conflictul din Ucraina, acum a venit momentul unui alt apel umanitar în sprijinul celor la ananghie.
Școala Gimnazială “Teodor Murășanu” se alătură inițiativei Primăriei Municipiului Turda de a ajuta victimele cutremurelor din Turcia.
Vă încurajăm și noi, pe această cale, să donați după cum considerați de cuviință. 🤗”, este mesajul promovat de profesorul turdean.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img