fbpx
HomeȘtiri din TurdaTurda isi incepe in forta debutul international in dezbateri!
spot_img
spot_img

Turda isi incepe in forta debutul international in dezbateri!

- Publicitate -
spot_img

Indragostiti de dezbateri academice inca din liceu, membrii The Da Vinci System, Patricia Ciocan ( secretar general al biroului din Turda si actualmente studenta in anul I la Facultatea de Drept din Cluj), alaturi de Leonardo Mihai-Marincean ( presedintele organizatiei si student in anul III la Facultatea de Psihologie din Cluj) si-au dedicat o mare parte din timpul lor liber pregatirilor si mersului la competitii nationale de dezbateri academice. In acest weekend, desi inca la inceput in aceasta formula de echipa, nimic nu i-a oprit sa participe la prima lor competitie internationala (Budapesta Open) impreuna, de unde Patricia s-a clasat pe locul 5 in clasamentul individual al vorbitorilor.


Budapesta Open este o competitie internationala de dezbateri academice pentru studenti, unde anual isi fac aparitia cei mai buni vorbitori europeni si mondiali, ceea ce a sporit nivelul de dificultate, insa asta nu i-a oprit pe Leonardo si Patricia sa se califice in prima jumatate a clasamentului pe echipe.

Acolo, acestia au abordat teme complexe, care variaza de la rolul Fondului Monetar International, a gestionarii armamentului nuclear a Koreei de Nord,a calitatii voturilor, pozitiei Bisericii Catolice in contextul lumii moderne, dar si Consumerism Politic.


Dezbaterile academice dezvolta abilitati si cunostiinte care ii ajuta pe tineri sa devina studenti de elita, pregatiti sa argumenteze din orice perspectiva orice problema cu care se confrunta societatea, capabili sa inteleaga fenomene si mecanisme pe baza carora functioneaza politica, tehnologia, psihologia, economia sau alte domenii. Aceste abilitati, corelate cu munca acerba pe care o depun debaterii in dezvoltarea lor si cu viziunea pe care asociatia The Da Vinci System o promoveaza mai departe, ii ajuta pe tinerii membrii sa isi dezlantuie potentialul uman.

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: