spot_img
spot_img

Tupeu de Păunel – îi blamează pe PSD-iști că au împiedicat o nouă împărțire a fondurilor pe criterii politice

spot_img

Pe ordinea de zi a ședinței a Consiliului Județean Cluj s-a aflat un proiect de hotărâre privind alocarea de sume provenite din impozitul pe profit către localitățile din județ,

Așa cum a făcut de când și-a preluat mandatul de președinte al forului județean, Alin Tișe a gândit împărțirea fondurilor STRICT PE CRITERII POLITICE, ca un șacal îmbrăcat în haine liberale, căruia nu-i pasă de proiecte, de indici tehnico-economici, de realitatea de zi cu zi, ci doar de culoarea politică.

Ei bine, singura problemă a lui Păunel Tișe a fost că reprezentanții PSD-ului de la Cluj au dovedit, pentru prima dată în acest mandat, că au câte o pereche reală de … mingi, pe care le-au servit direct în plexul solar al puterii liberale.

Astfel, consilierii județeni PSD S-AU OPUS ALOCĂRII DE FONDURI PE CRITERII POLITICE.

Ca urmare a acestei înfrângeri politice, leul rănit, Tișe, a declarat următoarele: „În acest fel, prin nealocarea fondurilor respective, numeroase proiecte de infrastructură sau care vizează dezvoltarea comunităților clujene, nu vor mai putea continua din lipsa banilor.
În același timp, va fi pusă în pericol însăși funcționarea unor primării din județ care, văduvite, în ultimul timp, de Guvern, de importante surse de venit, se confruntă cu datorii financiare semnificative.
Regret și condamn lipsa de responsabilitate a PSD, cel care susține dezvoltarea județului în mod ipocrit, doar la nivel de declarații. Faptele, din păcate, precum cea de azi, îi contrazic.”

Singura problemă este că Tișe este cel care denaturează realitatea, iar RefleqtMedia vă va prezenta cum a dorit Tișe să împartă banii județului:

În cazul orașelor, le-am colorat în roșu pe cele cu conducere social-democrată și în albastru pe cele cu conducere liberală, iar în cazul comunelor, lucrurile stau mai simple: comunele PSD, indiferent de populație, teritoriu, proiecte sau necesități, ar fi primit 70 de mii de lei, iar cele cu conducere PNL sau UDMR au primit sume între 104 și 153 de mii de lei.

În 2016, după ce a devenit președinte al CJ Cluj, Alin Tișe declara pentru presa clujeană că nu va ține cont de criterii politice, atunci când va împărți banii județului. De atunci încoace au fost 5 alocări de fonduri provenite din impozitul pe venit. ÎN CAZUL TUTUROR ACESTOR ALOCĂRI, TIȘE S-A SPĂLAT PE PICIOARE CU INTERESELE COMUNELOR PSD, ALOCÂNDU-LE FONDURI DE RAHAT!

spot_imgspot_img
spot_img

Ultimele știri

Politistii au luat la control comerciantii ilegali de artificii

Polițiștii din Alba au continuat controalele la societățile comerciale...

Mormant PROFANAT la Luncani

O persoana de sex feminin din Luncani, comuna Luna,...

70 de ani de învățământ teologic preuniversitar, marcați la Cluj

În ziua de pomenire a Sfintei Mari Mucenițe Ecaterina,...

Iată motoarele de căutare pe care Google nu vrea să le găsești

Google este atât de puternic încât „ascunde” alte sisteme...
spot_img

Newsletter

spot_img

Descoperă!

SANCȚIONAȚI PENTRU CĂ NU AU RESPECTAT PREVEDERILE ORDONANȚEI MILITARE

Peste 1.700 de persoane care nu au respectat măsura...

Bătaie la Aiud – a doborât un bătrân dintr-un singur pumn

Polițiștii din Aiud au reținut un tânăr, din Aiud,...

Beny Adegbuy revine in ring – revansa cu Ben Saddik

Cel mai cunoscut kickboxer al momentului, Beny Adegbuy, revine...

Exclusiv!!! Avem exit-poll ora 18:00 – cifrele sunt UIMITOARE

Prin bunavointa surselor noastre, RefleqtMedia a intrat in posesia...
spot_img
spot_imgspot_img

Încă 17 cazuri de Covid-19 în județul Cluj – iată situația la nivel local (Turda + Câmpia Turzii + comune)

Prefectura Cluj a dat publicității situația epidemiologică de la nivelul județului, pentru ultimele 24 de ore. Comparativ cu ziua de ieri, la Cluj s-au vindecat...

Accident rutier VIOLENT la Târnăveni

Un accident rutier violent s-a petrecut azi noapte la Tarnaveni. Pe fondul vitezei excesive, un sofer a pierdut controlul volanului, izbindu-se de peretele unei case. "Impact...

PROIECTUL ORDINII DE ZI AL ŞEDINŢEI ORDINARE ONLINE A CONSILIULUI LOCAL al MUNICIPIULUI TURDA DIN ...

Prezentarea procesului verbal al şedinţei ordinare precedente;   Probleme ale Direcției Economice:   2.1. PROIECT DE HOTARARE privind executia bugetului pe trimestrul II 2020. - iniţiator Primarul Municipiului Turda,...
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: