16 C
Turda
Saturday, August 13, 2022
spot_img
HomeȘtiri din zonăTu știi câți bani înghite partidul tău? - finanțări de peste 64...

Tu știi câți bani înghite partidul tău? – finanțări de peste 64 de MILIOANE DE LEI pentru partidele politice

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Într-o societate în care „nu există bani pentru spitale” „nu există bani pentru drumuri” „nu există bani pentru săraci”, ar trebui ca partidele politice să trăiască din donații făcute de membri sau sponsori, sau – eventual – din programe de strângeri de fonduri, dar sub nicio formă din finanțări primite de la bugetul țării.

Ei bine, partidele politice din România au primit, doar în luna septembrie 2018, finanțări de peste 64 de MILIOANE DE LEI NOI, conform unui document „scăpat pe rețelele de socializare”.

640 DE MILIARDE DE LEI VECHI, ÎNTR-O LUNĂ, ÎNSEAMNĂ PESTE ȘAPTE MII DE MILIARDE DE LEI VECHI, într-un an bugetar … cu așa sumă de bani finalizezi autostrada Brașov – Comarnic și două spitale regionale de urgență, iar România devine un loc mai bun.

Dar nu, noi subvenționăm niște bășinoși, șmanglitori, care dorm pe banii bugetarilor și votează legi strict, doar pentru ei.

Campionul la subvenții primite de la bugetul de stat este PSD, care în luna septembrie a beneficiat de finanțări de peste 35 de milioane de lei noi, urmat de PNL – cu 16 milioane de lei noi.

Până și „neprihăniții” de la USR au primit peste 4 milioane de lei noi într-o singură lună.

Vai, ție, Românie!

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: