fbpx
spot_img

TSD Cluj: Iată structura consiliului! Înscrierile sunt acum deschise!

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img

Share post:

Ai sub 35 de ani și vrei să te implici pentru a produce o schimbare în domeniul tău de competență sau vrei să crești profesional și mai mult într-o comunitate cu aceleași interese ca ale tale? Atunci departamentele consiliului sunt pentru tine! Nici nu trebuie să fii, nici nu trebuie să devii membru al TSD pentru a te putea implica în activitate!

Ai peste 35 de ani și te întrebi de ce nu a apărut mai devreme oportunitatea de a te implica? Stai fără grijă! Am deschis și poziții pentru experți cooptați, la nivelul fiecărui departament. Avem nevoie și de cei ca tine pentru a-i ghida pe tinerii membri și a contribui la livrabilele departamentelor!

Înscrierile sunt deschise aici (sau folosind butonul de Sign-up): https://forms.gle/wqPCwQuSpVMZebgG6 (formularul necesită autentificare cu un cont Google).

Consiliul Profesional TSD este o structură centrală nou-înființată a TSD România care va funcționa ca un laborator de idei.
 
Scopul său este acela de a coagula energiile creative pentru elaborarea de strategii și propuneri pentru programele de guvernare, identificarea tinerilor cu potențial și ridicarea nivelului general de profesionalism al tineretului prin sesiuni de formare, conferințe și mentorat.
spot_img
spot_img
spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Related articles

Corijenți la legalitate! O treime din consilierii locali turdeni NU RESPECTĂ LEGEA!

Pozează în „reprezentanți” ai poporului și vin în ședințele de plen cu chipuri de lupi moraliști, însă acești...

DREPT LA REPLICĂ: E doar o glumă sau v-ați decis de 1 Aprilie să fiți susținătorul aprig al primarului Matei, domnule Ovidiu Bucur?

Stimate domnule Ovidiu Bucur, în urma articolului publicat de RefleqtMedia.ro, sub semnătura dvs, intitulat ”Cristian Matei, îi dă...

Cristian Matei, îi dă daună totală lui Adrian Nap: „Vă aflați într-o stare de asediu intelectual”

La capătul unei ședințe de consiliu local, în care Adrian Nap a fost un fel de one-man-show, contestând...

Consilierii locali ai USR Turda „NU ȘTIU NIMIC”

În ultima ședință de Consiliu Local, organizată la Turda în data de 30 martie 2023, consilierii locali ai...
%d bloggers like this: