16 C
Turda
Saturday, September 24, 2022
spot_img
HomeEVENIMENTTrei studenți din Câmpia Turzii, la un pas de tragedie, din cauza...

Trei studenți din Câmpia Turzii, la un pas de tragedie, din cauza unui șofer inconștient

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

În această dimineață, viețile a trei studenți din Câmpia Turzii erau pe punctul de a fi curmate, în Cluj Napoca, din cauza unui șofer inconștient și cu o scăzută doză de bun simț.

Cei trei studenți se aflau la semafor și, având culoarea verde, s-au angajat în trafic, însă de pe „interzis” a venit un șofer cu numere de Bistrița Năsăud, care i-a acroșat lateral dreapta.

„ Frate, eu înțeleg că toată lumea se grăbește să ajungă undeva, dar ce ar fi sa mai avem grijă și de ceilalți participanți în trafic? Daca ai roșu la semafor nu îți este destul de clar că trebuie să te oprești? Și nu sa accelerezi ? Nu te gândești că pe ceilalți îi așteaptă undeva ? Că alții ar putea pății ceva ? Noroc că nu a fost mai grav. Poate sunt subiectiva, dar eu ți-aș lua permisul pe viață, într-adevăr tuturor ni se poate întâmpla să nu fim atenți, dar nu cred că un om întreg la minte accelerează in momentul in care vede că are roșu la semafor .
P.s. suntem bine. ”, a fost mesajul emoționant al unuia din cei trei studenți.

Poliția Română desfășoară campanii de conștientizare cu privire la pericolele „tăierii semaforului”.

Ca atare, șoferi, când culoarea semaforului este galbenă, trebuie să opriți, pentru că urmează roșu, iar celorlalți participanți la trafic le apare verde și așa poate să apară un dezastru!

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: