fbpx
spot_img
HomeBREAKING NEWSTraficanti de lemne depistati pe A3

Traficanti de lemne depistati pe A3

- Advertisement -

La data de 21 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției 6 Poliţie Rurală Floreşti – Post Poliţie Comunal Gilău au fost sesizați cu privire la faptul că un camion se deplasează transportând material lemnos neasigurat, pe DN1 E60, din direcția Huedin înspre Gilău.

 

La scurt timp, camionul a fost identificat și oprit, iar cu ocazia verificărilor întreprinse, s-a stabilit faptul că la volanul acestuia se afla un bărbat în vârstă de 35 de ani.

 

Totodată, la fața locului a fost solicitat sprijinul reprezentanților ISCTR.

 

Verificarea documentelor a relevat faptul că transportul se desfășoară în baza unui aviz pentru cantitatea de 42,5 mc de material lemnos. Astfel, conucătorului auto i-a fost solicitată supunerea vehiculului verificării prin cântărire, acesta din urmă refuzând.

 

În consecință, bărbatul de 35 de ani a fost sancționat de către reprezentanții ISCTR cu amendă în valoare de 6.000 de lei.

 

Totodată, în timpul verificărilor, pe breteaua de coborâre de pe Autostrada A3 – Trasilvania, a fost identificat un alt ansamblu de vehicule, care se deplasa  transportând material lemnos.

 

Ca urmare a opririi și verificării acestuia, s-a stabilit existența unui aviz pentru transportul unei cantități de 22.2 mc de material lemnos, însă datorită refuzului conducătorului auto de a supune vehiculul vrificării prin cântărire, reprezentanții ISCTR au luat măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 4.000 de lei.

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Starea de urgenta pe intelesul tuturor

0
Având în vedere enunțarea în spațiul public/mediul online a posibilelor măsuri care pot fi luate în cadrul stării de urgență, fără a se menționa...

Comentarii

%d bloggers like this: