fbpx
spot_img
spot_img

Trafic de droguri DE RISC la Cluj Napoca – un cetățean italian a fost arestat

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

La data de 8 septembrie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, au desfășurat acțiuni specifice, pentru prinderea, în flagrant delict, a unui bărbat, de 26 de ani, cetățean italian, bănuit de trafic și deținere de droguri de risc. Bărbatul a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile.

 

Din cercetări a reieșit că, în perioada mai 2020  – august 2021, bărbatul ar fi procurat și comercializat droguri de risc către mai multe persoane. Totodată,  începând cu luna iulie a anului 2019, acesta ar fi procurat și deținut, în vederea consumului propriu, droguri de risc.

 

În urma unei percheziții domiciliare, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 50 de grame de canabis, 5 telefoane mobile, un laptop, 30.000 de lei, 4 grindere, un aparat de vidat, un cântar electronic și 3 recipiente cu urme de substanță vegetală.

 

În urma probatoriului administrat, față de bărbat, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, ulterior fiind arestat preventiv, pentru 30 de zile.

 

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Comentarii

%d bloggers like this: