spot_img
spot_img

Tonomatul de miniciuni de la Consiliul Judeţean Cluj: Cum a antamat electoral, preşedintele Zero Realizări, pământul aeroportului?

spot_img

Din patru în patru ani când participă la alegerile locale, preşedintele Zero Realizări, dl. Alin Tişe, mai reîncălzeşte demagogia ieftină transformând instituţia Consiliului Judeţean Cluj într-un tonomat de minciuni.

“În campania electorală din 2012 a promis crearea unui `Centru internaţional de congrese, conferinţe şi expoziţii` apoi, în campania din 2016 a promis pentru a doua oară crearea acestui centru, antamând electoral un teren al aeroportului, într-o conferinţă de presă: “Este un teren plat de 12 hectare pe care îl are în proprietate judeţul în momentul de faţă, este în administrarea aeroportului, dar care nu face parte din proiectul de dezvoltare al aeroportului, ci este o zonă pe care noi o avem acolo de mulţi ani şi care putea fi valorificată mai demult“.

Dacă `Centrul internaţional de congrese, conferinţe şi expoziţii` a rămas, binenţeles, o promisiune neonorată, terenul respectiv a fost antamat acum unui alt obiect, park and ride, obiectiv gândit în parteneriat cu primăria Cluj-Napoca.
Trecând de penibilul fapt că atât dumnealui cât şi naşul său, Emil Boc, refuză un dialog instituţional cu primarii din zona metropolitană, social-democraţii clujeni propunând două park and ride-uri, unul în Gilău şi celălalt în Jucu, pământul aflat în administrarea aeroportului se pare că este antamat electoral de către Preşedintele ZERO Realizări în funcţie de conjunctură.

Pe lângă faptul că îşi uită constant promisiunile, pe lângă faptul că a transformat instituţia fanion a judeţului într-un tonomat de minciuni, poate într-un viitor apropiat va reuşi să treacă peste conflictul personal cu directorul aeroportului şi nu va mai bloca dezvoltarea Aeroportul International Avram Iancu Cluj.

În concluzie, domnule Tişe, lăsaţi aeroportul şi avioanele în pace, chiar dacă sunteţi aerian. Hotărâţi-vă ce faceţi cu acel pământ! Nu mai antamaţi electoral terenul în funcţie de conjunctura politică, ori `Centrului internaţional de congrese, conferinţe şi expoziţii` ori park and ride-ului de lângă aeroport” a declarat deputatul Horia Nasra, preşedintele PSD Cluj.

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Bebelușii ar putea primi alocație DIN PRIMA ZI

Tu cât ai așteptat până ai primit alocația copilului...

De ce e bine să bei apă cu ghimbir in fiecare zi

Ghimbirul este cunoscut pentru proprietățile antiinflamatorii, însă el aduce...

Nutriționistul explică de ce brânza îngrașă mai mult decât carnea de porc

Share Nutriționiștii consideră că cine vrea să slăbească ar trebui...

Raed Arafat, decorat cu „Steaua României” în grad de cavaler

Pentru felul în care coordonează activitatea Departamentului pentru Situații...
spot_img

Newsletter

spot_img

Descoperă!

Rusaliile aduc cu ele o nouă minivacanță

Dacă în acest an numărul zilelor libere acordate prin...

Capitan de la Baza 71 Aeriana MORT dupa un accident de parasutare

O veste tristă pentru Armata României. Un camarad a decedat...
spot_img
spot_imgspot_img

“Norul de fum care vine din Ucraina” – fake news grosolan

In ultimele zile, mai multe site-uri de stiri au prezentat informatii privind un potential nor de fum care ar putea ajunge deasupra Romaniei. In urma...

Trei aiudeni prinsi in flagrant – vezi ce incercau sa faca

Poliţiştii din Aiud au depistat, în flagrant, 3 tineri ce sustrăgeau motorină dintr-un camion parcat. Sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat....

2020 – anul marilor investiții demarate în comuna Luna

După un an, 2019, caracterizat prin semnări de finanțări guvernamentale, obțineri de avize și aprobări, dar și lucrări de asfaltare și edificare de clădiri...
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: