spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Tomografii și RMN-uri GRATUITE, în curând, la Câmpia Turzii

spot_img

Primarul Câmpiei Turzii, Dorin Lojigan, a dezvăluit – în cadrul unui interviu acordat site-ului nostru, faptul că – foarte curând – la Spitalul „Dr. Cornel Igna” se vor putea face tomografii și RMN-uri decontate de Casa Națională de Asigurări de Sănătate.

„Am angajat un nou medic pe secția de radiologie. Medicul care era angajat se afla în concediu de maternitate, acum avem încă un medic și conducerea spitalului va începe demersurile pentru decontarea Tomografiilor și a investigațiilor RMN de către Casa Națională de Asigurări de Sănătate”, a dezvăluit Dorin Lojigan.

De asemenea, primarul a dezvăluit și faptul că managerul spitalului, Adrian Antal, a început demersurile în vederea achiziționării unui nou aparat de radiologie, care va permite efectuarea unor radiografii și radioscopii mult mai exacte.

Referitor la Spitalul „Dr. Cornel Igna”, acesta este într-un continuu proces de îmbunătățire a condițiilor și a actului medical. În ceea ce privește condițiile de cazare și masă, acestea sunt MULT MAI BUNE față de spitale „grele” din Cluj Napoca, semn al implicării administrației!

spot_img
spot_img
spot_img