spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Toată stima! O profă de mate spune lucrurilor pe nume

Sictirită până peste cap de atitudinea indolentă a elevilor de la cursurile ei, o profesoară de matematică a spus lucrurilor pe nume.

Asta e școală? Lasă telefonul, să nu vă uitați pe telefoane, că știu eu că copiați. Credeți că nu știu că copiați? Că nu vă duce capul ăla, la nimica nu vă duce, numa la prostii.

Mă, atenție la mine, eu vreau să judecați, mă. Să știți să judecați. Cu ce să judecați? Cu capul vostru. Dă telefonul încoace. Nu aveți nimic în capul ăla. Nu mai râde mă la mine, nu mai râde! Pe timpul meu, te luam de urechi și stai acolo la colț, pe coji de nucă.

Da tu ce faci? Te uiți la mine. Copiază asta de pe tablă. Copiază astea de pe tablă, nu te uita la mine. Și pe urmă te duci la tacto și spui mi-a dat trei, mi-a dat patru, dar nu ești în stare să copiezi două ecuații de pe tablă.

Nu vreți mă să învățați nimic, de aia sunteți proști. Asta nu e școală. Asta e porcărie ce e aici. O să vă duceți la căpșuni în Spania, și în Italia, și o să cărați roabe și lopeți. Asta o să faceți. În fața mea niciun pic de rusine nu aveți”, a spus dascălul, în timp ce elevii râdeau (ca proștii) și o filmau cu telefoanele mobile.

Foto: stiridecluj.ro

spot_img
spot_img
spot_img