fbpx
Tuesday, May 30, 2023
spot_img
spot_imgspot_img
HomeBREAKING NEWSTentativă de suicid la Penitenciarul Gherla

Tentativă de suicid la Penitenciarul Gherla

spot_img

Un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej a fost solicitat să intervină joi seara pentru a acorda primul ajutor calificat unei persoane din Penitenciarul Gherla.


Solicitarea a venit în jurul orei 20:30, iar persoana asistată a suferit un traumatism și a fost transportată la la Spitalul din Gherla pentru îngrijiri de specialitate, iar apoi a fost transportată înapoi la penitenciar. Victima a fost însoțită în permanență de către personal din cadrul penitenciarului Gherla.

RefleqtMedia a intrat pe firul poveștii și a solicitat informații de la purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Gherla.

„A fost vorba despre un deținut care și-a provocat mai multe leziuni. Angajații penitenciarului au sunat la numărul de urgență, 112. La fața locului s-a prezentat un echipaj SMURD, care a acordat primul ajutor deținutului, ulterior acesta fiind transportat la Spitalul Municipal Gherla, iar apoi a fost adus înapoi în penitenciar. În prezent, starea deținutului este stabilă”, confirmă Marina-Florina Oltean, purtător de cuvânt al Penitenciarului Gherla.

Cât privește deținutul, din informații obținute „pe surse” se pare că acesta nu este la prima tentativă de suicid.

spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -spot_img
spot_img

Most Popular

%d bloggers like this: