fbpx
HomeStiri - nationalTe-ai infectat cu Covid19? Iata ce ai de facut!
spot_img
spot_img

Te-ai infectat cu Covid19? Iata ce ai de facut!

- Publicitate -
spot_img

In cazul in care testul Dvs RT-PCR pentru Covid-19 este pozitiv, in vederea efectuării anchetei epidemiologice, va rugam sa transmiteți pe adresa de email infectii.nosocomiale@dspcluj.ro următoarele informații :

  1. Numele și prenumele
  2. Localitatea și adresa completa la care locuiti
  3. Număr de telefon
  4. Adresa de email
  5. Seria și numărul documentului de identitate, CNP
  6. Numele medicului de familie
  7. Ocupatia si locul de munca
  8. Data debutului simptomelor
  9. Informații despre contactii Dvs direcți ( in vederea eliberării deciziilor de carantinare): nume și prenume, CNP, adresa completa, nr de telefon, adresa de email, ocupația și locul de munca, numele medicului de familie, data ultimului contact cu dvs și data de la care s-au carantinat la domiciliu. Contacti apropiați sunt: membrii din aceeași gospodărie, persoane cu care v-ați întîlnit cu 3 zile anterior debutului simptomelor la servici, întruniri, evenimente etc in următoarele condiții: mai mult de 15 minute, mai aproape de 2 m, fără sa purtați masca.

  10. Atit Dvs cit și contactii veți lua legătura cu medicul de familie pentru monitorizare. De asemenea veți suna la Spitalul de Boli Infecțioase 0264594655 sau 0749205511 pentru programare la evaluarea medicală. In cazul in care starea Dvs de sanatate se deteriorează prin agravarea simptomelor sunați la 112.

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: