spot_img
spot_img

Tânăr din Ocna-Mureș, bătut măr de un polițist în civil

spot_img

Date:

Share post:

spot_img

Povestea unui tânăr din orașul Ocna Mureș a devenit virală pe internet, fiind preluată și de presă din Alba Iulia.

„În seara de vineri, 23 martie, m-am întors de la serviciu și am intrat într-un club, unde am consumat câteva beri împreună cu mai mulți prieteni. Când am ieșit din club, în timp ce mă îndreptam spre casă, la aproximativ 10 metri, am fost oprit de agentul de poliție A.B. , care mi-a cerut să îi prezint buletinul. Având în vedere că acesta nu avea uniformă de polițist și nici nu îl văzusem până atunci, am refuzat să mă legitimez întrebându-l . Răspunsul lui a fost ”Îți arăt eu cine sunt”, după care m-a dus cu forța la secția de poliție, unde am fost bătut cu pumnii, picioarele și cu bastonul. Între timp, venise un coleg de-al lui care i-a cerut să mă lase în pace și atunci am luat-o la fugă, prin pădure, înspre casă. A luat-o și el la fugă după mine, însă am reușit să scap”, povestește tânărul pentru Ziarul Unirea.

Deasemenea, fratele celui bătut a scris pe rețelele de socializare că, după întâmplare, polițistul în cauză ar fi încercat să-i ofere fratelui său suma de 3000 de lei pentru a mușamaliza cazul.

”Asta face Politia din Orasul Ocna-Mures!!!ia lumea de pe strada si ii Bate, in loc sa ii protejeze, Domnul Benta, imi cer scuze ca va pun o astfel de intrebare, e normal sa se intample asa ceva? si sa nu se faca nimic? AAAA Da, ”Ati facut” La-ti Trimis pe Belea la spital sa ii ofere suma de 3000 de Ron sa va scapati!!! Bravo!! Spagarilor!!!”, a scris Cristian Bechet pe facebook.

RefleqtMedia a luat legătura și cu agentul de Poliție, Alin Belea, cel care este acuzat de lovirile aduse tânărului ocnamureșean, însă până la acest moment, Belea nu ne-a comunicat nimic.

Deasemenea contactați telefonic de Ziarul Unirea, reprezentanții Poliției Alba au declarat că nu a fost depusă nicio sesizare în acest sens, însă pe baza a ceea ce a apărut în spațiu public, au fost demarate verificări.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Investiți de 30 de milioane de lei, într-o bază de tratament, la 20 de km de Turda

Tratamentul balneoclimatic este recomandat de medici, în afecțiunile neurologice și reumatice, prevenind și contribuind la remedierea problemelor sistemului...

Accident rutier la Lunca Mureșului

La data de 3 aprilie 2022, în jurul orei 18.45, pe DJ 107F, pe raza comunei Lunca Mureșului,...

Trenul cu refugiați prin Câmpia Turzii – oamenii îi așteaptă în gară, cu pachete!

Un tren plin de refugiați ucrainieni a tranzitat, în această seară, Câmpia Turzii. Oprind doar câteva minute, acesta și-a...

Și-a asmuțit câinii pe un vecin!

Un bărbat din Ocna Mureș a fost reținut de polițiști după ce și-ar fi asmuțit câinii, iar aceștia...
spot_img

Rata de incidență, din nou, în creștere la Turda

Pentru a doua zi consecutivă, rata de incidență a cazurilor de Covid-19, raportate la 1000 de locuitori, crește la Turda. Astfel, dacă ieri era o...
%d bloggers like this: