3.9 C
Turda
Thursday, October 6, 2022
spot_img
HomeȘtiri TurdaT9 îl compară pe Vasile Mănăilă cu Colonelul Sanders

T9 îl compară pe Vasile Mănăilă cu Colonelul Sanders

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare, grupul T9 (format din Andrei Suciu și Emil Turdean) a lansat un atac la adresa directorului adjunct din Poliția Locală Turda – Vasile Mănăilă.

„16.000 de lei pe lună îi plătește statul lui Vasile Mănăilă, directorul adjunct al Poliției Locale! În Primăria lui Cristi Matei se poartă coloneii de lux! Unul dintre ei e Vasile Mănăilă, pensionar și totodată director adjunct al Politiei Locale, cu salariu de 9.000 de lei/luna, care se adaugă pensiei MAI de 7.000 de lei/luna!

De curând, în familia Mănăilă a reînviat USL, Vasile semnând un angajament de membru PSD, iar soția, Dana, primărița din Tureni, reprezentând PNL!

PS: Doar Colonelul Sanders de la KFC face mai mulți bani decât un colonel pensionar din România, reangajat la stat!”, au scris cei de la T9.

Nu știm dacă afirmațiile lor, în ceea ce privește angajamentul de membru PSD semnat de Mănăilă, dar știm sigur că de când Poliția Locală Turda este coordonată de doi foști ofițeri ai Poliției Naționale, infracționalitatea a scăzut în mod drastic, iar orașul Turda este mai sigur și mai lipsit de evenimente nefaste (spargeri, tâlhării, scandaluri etc).

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: