spot_img
spot_img

Sute de noi locuri de muncă generate de extinderea unei investiții majore din Parcul Industrial

spot_img

O noutate extrem de îmbucurătoare pentru comunitățile din zonă și pentru economia întregului județ o constituie recenta inaugurare, în Parcul Industrial Tetarom III din Jucu, a unei noi investiții demarate de unul dintre cei mai mari clienți ce activează în acest perimetru: grupul italian de electrocasnice DE’LONGHI. 


La finalul unei investiții derulate pe parcursul a doi ani, De’Longhi a reușit să-și extindă clădirea de producție în scopul creșterii capacității de producție a espressoarelor de cafea, dar și a diversificării gamei de produse cu noi modele de electrocasnice mici. 


Extinderea fabricii De’Longhi din Jucu a determinat, pe cale de consecință, creșterea numărului de angajați cu aproximativ 800 de persoane. Astfel, urmare a investiției de peste 50 de milioane de euro, peste 2.200 de clujeni lucrează în acest moment pentru celebrul producător italian de aparate de cafea. 


Reamintim, în acest context, faptul că Parcul Industrial Tetarom III din Jucu are un grad de ocupare de 100%, aici desfășurându-și activitatea nu mai puțin de 18 investitori români și străini din care amintim: De´Longhi, Robert Bosch, Karl Heinz Dietrich, Star Storage, Transilvania Construcții, Il Caffe, Agressione, etc. Acești agenți economici au generat investiții totale de peste 350 de milioane de euro, de care profită atât cei aproximativ 6.500 de clujeni angajați aici, cât și industria orizontală – furnizorii, firmele de logistică și, în final, întreaga comunitate.

Înființarea, dezvoltarea și extinderea Parcurilor Industriale TETAROM constituie un proiect al Consiliul Județean Cluj, demarat la începutul anilor 2000, din dorința valorificării potențialului uman şi material al județului, dar și a stimulării creșterii economice accelerate a zonei.

spot_imgspot_img
spot_img

Ultimele știri

TOP 10 motive pentru care Facebook-ul NU a murit și probabil că nu va muri:

1. 91% dintre utilizatorii de internet din România intră...

Video! Accident la Materna! Intervine SMURD și ISU

O autospecială de stins incendii și un echipaj SMURD...

Spitalele clujene pot lua lecții! Iată ce se servește la Spitalul Municipal Sighișoara

În timp ce la Cluj oamenii sunt „hrăniți” într-un...

Încă un nenorocit – a drogat și a violat o fată de 16 ani, apoi a filmat-o!

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate...
spot_img

Newsletter

spot_img

Descoperă!

spot_img
spot_imgspot_img

ALDE Câmpia Turzii: „Au început angajările la Parcul Industrial Tetarom V???”

Prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare, ALDE Câmpia Turzii a contestat felul în care a fost abordată înființarea Parcului Tetarom V de...

Militarii salvatori! Cinste și respect lor!

Militarii salvatori! Cinste și respect lor! În această dimineață, în jurul orei 07.30, sergentul Dorin Peștean și maistrul militar Ovidiu Dan au intervenit în sprijinul...

După variola maimuței … vine gripa… tomatelor! Nu este glumă! 80 de copii s-au infectat

Organizația Mondială a Sănătății a remis un nou avertisment, privind un nou tip de boală care face ravagii în rândul copiilor. Este vorba despre gripa...
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: