spot_imgspot_img
spot_img

Pe aceeași temă

te-ar putea interesa

Al doilea omor in cateva zile, la Turda

Turda a devenit un oras periculos, in care poti...

I-au furat masina, in Turnu Severin

Rares Florea, tinichigiul din Campia Turzii care repara avariile...

Moonlight Rescue 2024, exercițiu complex de salvare pe timp de noapte

Un exercițiu național Salvamont în premieră s-a desfășurat în...

(Video) Alcoolul si urmarile lui

Un accident rutier care se putea termina groaznic a...

☦️Eveniment de înaltă încărcătură spirituală, la Boian

Comunitatea creștin-ortodoxă din Boian, comuna Ceanu Mare, s-a reunit...

Supercom, amendată ABUZIV de Garda de Mediu Cluj!

Scandalul mirosurilor pestilențiale care dau peste cap viața clujenilor a luat o întorsătură incredibilă.

La 24 de ore după ce presa clujeană afirma că SC Supercom SA a fost amendată de Garda de Mediu, cel mai bun site de investigații din județ demonstrează contrariul!

E usor sa dai in Supercom cand esti Boc, mai ales ca Supercom a inceput foarte rau treaba la Cluj, lovit din toate partile.

Si noi i-am criticat de le-am rupt sigla, dar ni s-a parut foarte straniu comunicatul dat alaltaieri seara de companie prin care opinia publica afla ca Supercom nu se considera de vina pentru cele intamplate.

Oricat de dependenti de relatia cu Boc si Tise ar fi, Supercom nu s-a lasat calcata in picioare si a spus clar: nu suntem de vina. Greu de crezut, cand dai comunicatul seara, ca o firma de cartier, fara strategie de comunicare si fara PRT.

Eu insa am fost curios de ce a zis Supercom asta si am incercat sa aflu pe ce se bazeaza. Din pacate, compania e in Evul Mediu al comunicarii. Interesul pentru a afla ce se intampla mi-a fost sporit de un telefon al unui angajat al ADI Eco Metropolitan care, de dimineata, m-a sunat si mi-a relatat sub anonimat ca Supercom si-a comandat un raport de evaluare de la o firma specializata in… „mirosuri”, raport pe care mi l-a transmis pe whatsapp si pe care vi-l arat „cum se afla”.

La comanda Supercom SA, laboratorul autorizat Wessling Romania a efectuat o testare de mirosuri in amplasament, cu doua puncte de masurare: un punct pe celula si unul pe platforma. Mentiune importanta: toate prelevarile au fost efectuate in prezenta tuturor autoritatilor in amplasament!

Iata ce a iesit:”

Citește continuarea aici

Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
spot_img