spot_img

Summitul Valorilor Creștine – un vis care, în martie, va deveni realitate și în România!

Date:

Share post:

Nu cred că este vreun vis pe care să nu-l putem atinge dacă avem curajul să-l urmăm. Până în prezent am dat viață multor vise, iar ele mi-au dat viață mie, dar de departe, unul dintre cele mai mari vise ale mele a fost să pot organiza în România, Summitul Valorilor Creștine.
De multe ori, când ai un vis, dacă lângă tine sunt persoane care cred în el, acesta devine parcă mai ușor de împlinit. În acest sens, vreau să-mi exprim recunoștința și să le mulțumesc pastorului Jerry Maston și pastorului Nicu Gatea, de la biserica River of Life Church, din Texas, pentru toată susținerea pe care mi-o acordă. Îmi amintesc perfect cum în urmă cu un an de zile la o discuție prietenească, domnul Maston m-a întrebat dacă ar putea ajuta în vreun fel România. Întrebarea lui a fost ca o minge ridicată la fileu. Eu îmi doream să văd în România oameni creștini implicați în viața politică, oameni creștini care să aibă funcții importante. America ne poate oferi prin Summitul Valorilor Creștine un cadru și un exemplu perfect de eveniment, în urma căruia creștinii să înțeleagă un lucru esențial: dacă Biblia ne numește mai mult decât biruitori, trebuie să ne comportăm ca atare!
Fiecare nou an îmi va îndeplini din nou și din nou acest vis, fiindcă îmi doresc, de acum înainte, în fiecare an în România, să aibă loc Summitul Valorilor Creștine!

spot_img

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

Politistii clujeni cauta un barbat care a violat o fata de 17 ani

Bărbat cercetat pentru comiterea infracțiunii de viol, căutat de...

Modificarea legislativă care nu mai lasă pe nimeni să scape!

Persoanele care, până acum, nu și-au încheiat contract pentru...

Lovitură GREA pentru aripa Lungu – Tomac din PMP – Curtea de Apel București le-a tăiat aripile!

Curtea de Apel București s-a pronunțat ieri într-unul dintre...

770 de tone de material antiderapant au fost folosite în acțiunile de deszăpezire și de combatere a poleiului pe drumurile județene

Circulația rutieră se desfășoară în condiții de iarnă     Consiliul Judeţean...
%d bloggers like this: