23.4 C
Turda
Tuesday, August 2, 2022
spot_img
HomeCluj NewsSummitul Valorilor Creștine – un vis care, în martie, va deveni realitate...

Summitul Valorilor Creștine – un vis care, în martie, va deveni realitate și în România!

Date:

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Nu cred că este vreun vis pe care să nu-l putem atinge dacă avem curajul să-l urmăm. Până în prezent am dat viață multor vise, iar ele mi-au dat viață mie, dar de departe, unul dintre cele mai mari vise ale mele a fost să pot organiza în România, Summitul Valorilor Creștine.
De multe ori, când ai un vis, dacă lângă tine sunt persoane care cred în el, acesta devine parcă mai ușor de împlinit. În acest sens, vreau să-mi exprim recunoștința și să le mulțumesc pastorului Jerry Maston și pastorului Nicu Gatea, de la biserica River of Life Church, din Texas, pentru toată susținerea pe care mi-o acordă. Îmi amintesc perfect cum în urmă cu un an de zile la o discuție prietenească, domnul Maston m-a întrebat dacă ar putea ajuta în vreun fel România. Întrebarea lui a fost ca o minge ridicată la fileu. Eu îmi doream să văd în România oameni creștini implicați în viața politică, oameni creștini care să aibă funcții importante. America ne poate oferi prin Summitul Valorilor Creștine un cadru și un exemplu perfect de eveniment, în urma căruia creștinii să înțeleagă un lucru esențial: dacă Biblia ne numește mai mult decât biruitori, trebuie să ne comportăm ca atare!
Fiecare nou an îmi va îndeplini din nou și din nou acest vis, fiindcă îmi doresc, de acum înainte, în fiecare an în România, să aibă loc Summitul Valorilor Creștine!

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: