fbpx
spot_img
spot_img

Sume importante din fonduri europene pentru asfaltarea drumurilor din Viișoara

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Joi dimineața, la Primăria Viișoara, a fost semnat contractul de lucrări aferent proiectului finanțat prin măsura 7.2 de asfaltare a drumurilor din comuna Viișoara (Viișoara + Urca).

Contractul, în valoare de 1 milion de euro, a fost adjudecat de Societatea de Drumuri Județene, însă nu fără probleme. Asta deoarece după afișarea inițială a rezultatelor licitației, au apărut o serie lungă de contestații și procese care au durat aproape 2 ani.

„Valoarea la care a fost adjudecată licitația este undeva în jurul sumei de 750.000 de euro. Din păcate vom pierde 250.000 însă acestea sunt regulile jocului. Vor fi asfaltați aproximativ 5 kilometri de străzi din Viișoara și Urca. Asfaltarea va include amenajarea de rigole și trotuare. La Urca va fi asfaltată o singură stradă, pe care sunt finalizate lucrările de canalizare, dar care nu a fost asfaltată în trecut”, a declarat, pentru RefleqtMedia, Ioan Roman – primarul comunei Viișoara.

Până în acest moment, mai multe comune din județul Cluj au accesat fonduri de reabilitare a drumurilor, prin măsura 7.2, iar printre aceste comune se numără Luna, Săndulești și Tureni.

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Comentarii

%d bloggers like this: