spot_imgspot_img
spot_img

Pe aceeași temă

te-ar putea interesa

Al doilea omor in cateva zile, la Turda

Turda a devenit un oras periculos, in care poti...

I-au furat masina, in Turnu Severin

Rares Florea, tinichigiul din Campia Turzii care repara avariile...

Moonlight Rescue 2024, exercițiu complex de salvare pe timp de noapte

Un exercițiu național Salvamont în premieră s-a desfășurat în...

(Video) Alcoolul si urmarile lui

Un accident rutier care se putea termina groaznic a...

☦️Eveniment de înaltă încărcătură spirituală, la Boian

Comunitatea creștin-ortodoxă din Boian, comuna Ceanu Mare, s-a reunit...

Știți de ce sunt atât de multe accidente la Jucu? Din cauza proștilor ăstora!

Zeci de morți, sute de răniți, sute de accidente – cam așa stau lucrurile, atunci când vorbim despre comuna Jucu, din județul Cluj, o zonă care – alături de tronsonul Poieni – Bucea, este cel mai periculos în materie de accidente rutiere, din întregul județ.

Ei bine, când vine vorba de Jucu, toată lumea dă vina pe drumul strâmt, pe proasta semnalizare, pe lipsa unei centuri Cluj – Dej, dar nimeni nu dă vina pe PROȘTI, pe HANDICAPAȚI și pe NESIMȚIȚI.

Iată că IPJ Cluj a reușit să-i depisteze pe mulți dintre cei care confundă drumul național cu autobenzile nemțești.

Azi, data de 11 martie a.c., în intervalul orar 09.00 – 13.00,  polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Cluj au desfășurat o acțiune punctuală pentru creșterea gradului de disciplină rutieră, pe sectorul de drum DN1C E576, în zona localității Jucu.

 

Astfel, polițiștii au acționat cu precădere pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză. De asemenea, s-a pus accent și pe conștientizarea de către conducătorii auto și pasageri cu privire la importanța folosirii centurii de siguranță și/sau a altor dispozitive de retenție omologate.

 

În urma acestor activități, polițiștii au aplicat 67 de sancțiuni contravenționale în conformitate cu prevederile O.U.G. 195/2002, respectiv 52 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 7 pentru nefolosirea centurii de siguranță și 8 pentru alte abateri.

 

De altfel, în cazul a 7 conducători auto care au fost depistați încălcând regimul legal de viteză, pe lângă sancțiunea principală, polițiștii au aplicat ca măsură complementară, reținerea permisului de conducere. A fost reținut și un certificat de înmatriculare pentru în cazul unui autovehicul care avea inspecția tehnică periodică expirată.

 

Conduceți cu prudență! Acționați pedala de accelerație cu moderație. Este mai important să ajungeți la destinație în siguranță!”, transmite IPJ Cluj.

Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
spot_img