fbpx
spot_img

Știți de ce sunt atât de multe accidente la Jucu? Din cauza proștilor ăstora!

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Share post:

Zeci de morți, sute de răniți, sute de accidente – cam așa stau lucrurile, atunci când vorbim despre comuna Jucu, din județul Cluj, o zonă care – alături de tronsonul Poieni – Bucea, este cel mai periculos în materie de accidente rutiere, din întregul județ.

Ei bine, când vine vorba de Jucu, toată lumea dă vina pe drumul strâmt, pe proasta semnalizare, pe lipsa unei centuri Cluj – Dej, dar nimeni nu dă vina pe PROȘTI, pe HANDICAPAȚI și pe NESIMȚIȚI.

Iată că IPJ Cluj a reușit să-i depisteze pe mulți dintre cei care confundă drumul național cu autobenzile nemțești.

Azi, data de 11 martie a.c., în intervalul orar 09.00 – 13.00,  polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Cluj au desfășurat o acțiune punctuală pentru creșterea gradului de disciplină rutieră, pe sectorul de drum DN1C E576, în zona localității Jucu.

 

Astfel, polițiștii au acționat cu precădere pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză. De asemenea, s-a pus accent și pe conștientizarea de către conducătorii auto și pasageri cu privire la importanța folosirii centurii de siguranță și/sau a altor dispozitive de retenție omologate.

 

În urma acestor activități, polițiștii au aplicat 67 de sancțiuni contravenționale în conformitate cu prevederile O.U.G. 195/2002, respectiv 52 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 7 pentru nefolosirea centurii de siguranță și 8 pentru alte abateri.

 

De altfel, în cazul a 7 conducători auto care au fost depistați încălcând regimul legal de viteză, pe lângă sancțiunea principală, polițiștii au aplicat ca măsură complementară, reținerea permisului de conducere. A fost reținut și un certificat de înmatriculare pentru în cazul unui autovehicul care avea inspecția tehnică periodică expirată.

 

Conduceți cu prudență! Acționați pedala de accelerație cu moderație. Este mai important să ajungeți la destinație în siguranță!”, transmite IPJ Cluj.

spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Ziua Mondială a Apei, sărbătorită la Colegiul Tehnic „Victor Ungureanu”

„Apă, tu eşti nu numai necesară vieţii, ci eşti însăşi viaţa; eşti bogăţia fără seamăn pe Pământ, tu...

Cetățenii cartierului Șarât vor avea un parc spectaculos

👷🏻Deoarece vremea de afară o permite, echipele Companiei de Salubritate au reluat lucrul la primul parc al cartierului...

Intervenție antitero ACUM la Cluj

Mai multe dube de poliție și trupe antitero au fost văzute de jurnaliștii clujeni la intersecția străzilor Regele...
%d bloggers like this: