fbpx
HomeDEZVĂLUIRIStelian Luca aduce grave acuzatii administratiei Stefanie
spot_img
spot_img

Stelian Luca aduce grave acuzatii administratiei Stefanie

- Publicitate -
spot_img

Prin intermediul unei postari pe retelee de socializare, omul de afaceri, Stelian (Stelu) Luca, aduce grave acuzatii fostei administratii locale de la Turda, spunand ca – din cauza acesteia- a pierdut tot.

“GUNOAIELE DIN ADMINISTRAȚIA
ȘTEFANE.

În anul 2009, am fost mazilit atât eu cât și firma pe care o administram SC STEGA CONSTRUCT SRL. Mi-a fost ceruta insolventa și întrarea în faliment de către o entitate la care nu am fost dator, mai precis Instituția Primarului de la aceea vreme, adică de către Stefanie & comp. În instanta conform legii Administrației Publice poate sta ca entitate juridica doar Primăria Turda prin primar Stefanie, nicidecum Instituția Primarului. Deci… pe un abuz și un fals am pierdut tot! Am fost umilit și târât prin toate instantele, iar la sfârșit am pierdut tot. Tot însemnând la aceea vreme 300.000 euro. Casa pe strada Traian, camion Iveco, autoturism VW Passat nou, doua dube Iveco, și toată dotarea cu scule a firmei. Eu nefiind de profesie jurist la aceea vreme nu mi-am dat seama de acest abuz. Am făcut plângere PENALĂ la DNA și mi-a fost declinat dosarul la Parchetul de pe lângă Judecătoria Turda, care a dat clasare de dosar pe motiv ca faptele sunt prescrise. Va întreb și eu asa ca un om normal, oare ca mine câți au fost batjocoriți și lăsați fără nimic de această administrație PDL isto – PNL istă?”, spune Luca.

Multi dintre fostii apropiati ai lui Tudor Stefanie se regasesc, actualmente, in USR si PNL.

Vorbim despre oameni cu trecut dubios, care si-au alimentat buzunarele din afaceri cu statul, pentru ca acum sa joace cartea “castigului cinstit din mediul privat”.

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: