spot_img

Statul Major CONFIRMĂ – șoferul vinovat de producerea accidentului de la Turda era …

Date:

Share post:

RefleqtMedia a intrat posesia unor informații foarte interesante, care-l privesc pe șoferul VINOVAT de producerea accidentului petrecut, în urmă cu 6 zile, la Turda.

Potrivit informațiilor noastre, șoferul – care se afla sub influența băuturilor alcoolice – era angajat al Poliției Militare Turda.

Ei bine, în acest sens, am adresat o solicitare de informații către Statul Major al Forțelor Aeriene, iar aceștia au confirmat:

„În data de 14 ianuarie, Frt. V. Rareș-Florin, încadrat la UM 01824/C Turda, aflat la volanul autoturismului proprietate personală, în afara orelor de program, a produs un accident de circulație în urma căruia a rezultat avarierea unui alt autoturism în care se aflau două persoane.

În prezent, după primirea îngrijilor medicale, cele două persoane se află în afara oricărui pericol.

Militarului i-a fost deschis dosar penal pentru conducerea autoturismului sub influența băuturilor alcoolice și pentru vătămare corporală din culpă. Cazul este cercetat de către Poliția Rutieră a municipiului Turda. De asemenea, la nivelul unității militare a fost numită o comisie pentru cercetarea evenimentului.

Menționăm că militarul este angajat al Ministerului Apărării Naționale din anul 2020 și încadrează o funcție la plutonul Protecția Forței.”

spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

Frumusețea iernii, surprinsă de cel mai bun fotograf turdean

Sebastian Luca este, fără îndoială, cel mai bun fotograf...

Familie inzapezita la Ciurila, salvata de un politist turdean

Politistul, Vlad Paven, de la Politia Rurala Turda a...

Accident rutier la Turda

Zapada si viscolul abatut asupra zonei Turda - Campia...

Interventie a mascatilor, la Turda

Trei dube de mascati au intervenit, in aceasta seara,...
%d bloggers like this: