fbpx
Tuesday, May 30, 2023
spot_img
spot_imgspot_img
HomeDEZVĂLUIRIStatul Major CONFIRMĂ - șoferul vinovat de producerea accidentului de la Turda...

Statul Major CONFIRMĂ – șoferul vinovat de producerea accidentului de la Turda era …

spot_img

RefleqtMedia a intrat posesia unor informații foarte interesante, care-l privesc pe șoferul VINOVAT de producerea accidentului petrecut, în urmă cu 6 zile, la Turda.

Potrivit informațiilor noastre, șoferul – care se afla sub influența băuturilor alcoolice – era angajat al Poliției Militare Turda.

Ei bine, în acest sens, am adresat o solicitare de informații către Statul Major al Forțelor Aeriene, iar aceștia au confirmat:

„În data de 14 ianuarie, Frt. V. Rareș-Florin, încadrat la UM 01824/C Turda, aflat la volanul autoturismului proprietate personală, în afara orelor de program, a produs un accident de circulație în urma căruia a rezultat avarierea unui alt autoturism în care se aflau două persoane.

În prezent, după primirea îngrijilor medicale, cele două persoane se află în afara oricărui pericol.

Militarului i-a fost deschis dosar penal pentru conducerea autoturismului sub influența băuturilor alcoolice și pentru vătămare corporală din culpă. Cazul este cercetat de către Poliția Rutieră a municipiului Turda. De asemenea, la nivelul unității militare a fost numită o comisie pentru cercetarea evenimentului.

Menționăm că militarul este angajat al Ministerului Apărării Naționale din anul 2020 și încadrează o funcție la plutonul Protecția Forței.”

spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -spot_img
spot_img

Most Popular

%d bloggers like this: