fbpx
spot_img

Statistica europeană confirmă reușita Guvernului liberal privind creșterea economică

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Share post:

Cifrele oficiale confirmă faptul că Guvernul PNL a luat până acum cele mai bune măsuri pentru economie. Datele publicate de Eurostat demonstrează fără echivoc eficiența măsurilor luate de Guvernul liberal, mai ales în ceea ce privește susținerea economiei și salvarea locurilor de muncă ale românilor.

   Prin măsurile pozitive adoptate de Guvernul PNL, România a înregistrat o creștere a economiei naționale cu 4,8% în trimestrul patru al anului trecut. Este o reușită notabilă, care demonstrează justețea acțiunilor executivului condus de Ludovic Orban, cu atât mai mult cu cât este cea mai mare creștere a PIB înregistrată anul trecut de un stat membru al Uniunii Europene, în trimestrul patru față de cel precedent.

Mai mult de atât, țara noastră a înregistrat creșteri consecutive ale PIB în ultimele două trimestre din 2020: +4,8% în trimestrul IV, după +5,6% în trimestrul III.

 

    Această creștere este cu atât mai lăudabilă cu cât economia Uniunii Europene a suferit, în perioada amintită, o scădere cu 0,5%, iar economia zonei euro cu 0,7%. Țări precum Irlanda, Austria, Italia şi Franţa au înregistrat scăderi importante, rezultatul excepțional al României fiind astfel încurajator pentru evoluția economiei din acest an.

   Susținerea întreprinzătorilor, a locurilor de muncă și majorarea volumului investițiilor în economie constituie și în acest an obiective prioritare ale Executivului condus de Florin Cîțu, pentru a susține creșterea economică și să reușim astfel să depășim cu bine această perioadă dificilă.

 

Deputat PNL Cluj,

CRISTINA BURCIU

spot_img
spot_img
spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Related articles

Oficial! Condamnare PENALĂ pentru primarul de la Valea Ierii

Ce blestem pe cetățenii comunei Valea Ierii - să aibă doi primari, consecutivi, condamnați penal. Judecătoria Turda s-a pronunțat,...

Furnizare apă potabilă cu presiune redusă în municipiul Turda – 23.03.2023

Compania de Apă ARIEŞ anunță furnizarea apei potabile cu presiune redusă în data de 23.03.2023, între orele 00:00...

ACȚIUNE DE DONARE DE SÂNGE A POLIȚIȘTILOR DIN ALBA

    Zeci de polițiști din Alba au participat la o acțiune de donare de sânge, organizată în contextul sărbătoririi...

Accident la Campia Turzii – o femeie si trei minori, evaluați medical

Pompierii turdeni au intervenit in urma cu putin timp la un accident rutier petrecut la Campia Turzii.  Intervenția a...
%d bloggers like this: