fbpx
HomeȘtiri din TurdaStadiul lucrărilor din cadrul Proiectului #TurdaDecide
spot_img
spot_img

Stadiul lucrărilor din cadrul Proiectului #TurdaDecide

- Publicitate -
spot_img

-Proiectul #83 “LA BĂLTOACĂ, LOC DE AGREMENT PENTRU VÂRSNICI ȘI NEPOȚI” – continuă lucrările de modernizare a lacului. Au fost consolidate malurile, s-au montat balustrade, a fost igienizată și toaletată zona și în cel mai scurt timp vor fi montate foișoare, va fi așternut nisip și va fi montat gard de delimitare spre drumul de acces.

-Proiectul #43 “VERDE PENTRU EDUCAȚIE LA ȘCOALA ”HOREA, CLOȘCA ȘI CRIȘAN”- continuă reabilitarea curții, a aleilor din jurul clădirii și amenajarea spațiului verde.

-Proiectul #81 “CENTRU PENTRU INITIATIVE DE TINERET, VOLUNTARIAT ȘI IMPLICARE ÎN COMUNITATE” – continuă renovarea spațiului unde se vor desfășura activitățile educaționale. Până acum au fost tencuiți pereții, au fost recondiționate ferestrele și ușile, a fost înlocuită instalația sanitară și electrică. Pașii următori vor fi aplicarea plăcilor ceramice și recondiționarea acoperișului.

-Proiectul #50 “10 PAȘI PENTRU ÎMBUNĂTĂȚIREA CALITĂȚII VIEȚII, STRADA CALEA VICTORIEI, BLOC C6, C7”. Lucrările presupun intervenții majore de sistematizare urbană: modernizarea aleilor pietonale și rutiere, amenajarea unei parcări rezidențiale, reamenajarea spațiilor verzi, toaletarea vegetației, reamenajarea punctelor gospodărești, montare de mobilier urban și iluminat ambiental.

#PrimăriaMunicipiuluiTurda #TurdaDecide

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: