fbpx
HomeStiri din ClujStadiul la zi al licitației pentru colectarea și transportul deșeurilor, analizat în...
spot_img
spot_img

Stadiul la zi al licitației pentru colectarea și transportul deșeurilor, analizat în cadrul ședinței ADI Eco-Metropolitan

- Publicitate -
spot_img

Consiliul Județean Cluj a găzduit joi, 26 septembrie 2019, ședința Adunării Generale a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) Eco-Metropolitan Cluj.

            Scopul principal al întâlnirii conduse de președintele ADI și vicepreședinte al forului administrativ județean, domnul Marius Mînzat, a fost acela de a analiza stadiul la zi al licitației publice destinate delegării, prin concesiune, a serviciilor de colectare și transport al deșeurilor municipale, precum și operarea și administrarea stațiilor de transfer.

            Marius Mînzat, vicepreședintele Consiliului Județean Cluj: ,,Ne dorim să operaționalizăm cât mai rapid întregul sistem, știm cât de important este pentru toți clujenii. În ceea ce privește licitația, aceasta a fost pregătită temeinic și decurge bine. În același timp, îmbucurător e faptul că lucrările de la CMID avansează rapid, mobilizarea e impresionantă iar toate întârzierile au fost deja recuperate.

   După recenta publicare în SICAP a documentației, ofertele pentru contractele aferente celor trei loturi pot fi depuse la sediul ADI Eco-Metropolitan până la data de 30 octombrie a.c., acestea urmând a fi evaluate atât din punct de vedere financiar, cât și tehnic.

Valoarea totală estimată a acestora este de 820.915.345,22 lei, fără T.V.A..

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: