spot_img

Sprijin al Consiliului Județean Cluj pentru activitatea de prevenire și combatere a consumului de droguri

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe, a inițiat un proiect de hotărâre care vizează darea în administrare, cu titlu gratuit, pe o perioadă de cinci ani, a unei cote-părți din imobilul situat în municipiul Cluj-Napoca, strada Stefan Ludwig Roth, nr. 19-21 către Agenția Națională Antidrog. Acesta urmează să fie dezbătut în cadrul ședinței deliberativului județean din data de 21 decembrie a.c.

 

Prin intermediul acestei măsuri se urmărește asigurarea funcționării eficiente a Centrului Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Cluj-Napoca, precum și a Centrului Județean de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Cluj.

 

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Susținem în continuare activitatea de prevenire și combatere a traficului și consumului de droguri, inclusiv prin alocarea resurselor materiale și financiare necesare luptei împotriva acestui fenomen. Ne dorim ca tinerii, în special, să conștientizeze riscurile consumului de asemenea substanțe interzise și să își formeze deprinderi de viață sănătoasă”.

 

Forul administrativ județean asigură sediul structurii teritoriale antidrog, printr-un contract de comodat cu titlu gratuit, începând cu anul 2005.

 

De asemenea, Consiliul Județean a sprijinit constant acțiunile antidrog, oferind, printre altele, finanțare pentru derularea unor proiecte precum ABC-ul emoțiilor, Cum să creștem sănătoși, Necenzurat, Mesajul meu Antidrog. Doar în anul 2019, autoritatea județeană a alocat suma de 57.500 RON pentru desfășurarea celor patru programe amintite. Tot în cursul aceluiași an, forul administrativ județean a pus la dispoziția Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Cluj și un număr de patru calculatoare.

 

 

 

Biroul de presă

20 decembrie 2021

 

 

 

 

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Și-a luat bătaie de la un transgender, în Iulius Mall

Pe rețelele de socializare a apărut o filmare în care un tânăr se ia la bătaie cu un...

A lovit o femeie de 66 de ani cu trotineta ȘI A FUGIT DE LA FAȚA LOCULUI – o cunoașteți?

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au intervenit la un accident de circulație semnalat la data...

Crimă în zona de munte a Clujului? O târgumureșeancă a dispărut în condiții suspecte

La data de 23 mai a.c., în jurul orei 13.05, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată prin apel...

Cu burta la gură, înainte de majorat – vezi câte mame minore are județul Cluj

În conformitate cu statisticile europene publicate recent, România se numără printre țările cu cele mai multe mame minore. Pornind...
spot_img

Conducea „rupt în gură” prin AIUD

La data de 08 august 2018, în jurul orei 13.40, poliţiştii rutieri din Aiud, în timp ce acţionau pe strada Poet Andrei Mureşanu, au...
%d bloggers like this: