15.4 C
Turda
Wednesday, October 5, 2022
spot_img
HomeCluj NewsSpitalele clujene aparținând de Consiliul Județean vor asigura permanența în mini-vacanța de...

Spitalele clujene aparținând de Consiliul Județean vor asigura permanența în mini-vacanța de 1 decembrie

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Unitățile sanitare aflate în subordinea Consiliului Județean Cluj precum și cele care își desfășoară activitatea în imobile ce aparțin forului administrativ județean vor asigura permanența pe întreaga durată a sărbătorilor ce se apropie, respectiv Sfântul Andrei și Ziua Națională a României, obiectivul fiind acela al menținerii continuității activității și a actului medical.

„Deși zilele care urmează au o mare însemnătate pentru toți românii și creștinii ortodocși, acestea fiind declarate zile de sărbătoare legală nelucrătoare, medicii instituțiilor sanitare din subordinea Consiliului Județean își vor continua activitatea în slujba celor ce vor avea nevoie de diverse servicii medicale”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe.

Astfel, în cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii vor funcționa, în intervalul 30 noiembrie – 2 decembrie a.c., secțiile clinice Pediatrie I, II și III, Chirurgie și Ortopedie Pediatrică, ATI, Psihiatrie Pediatrică, Neurologie Pediatrică, Neonatologie Prematuri, precum și Laboratorul Radiologie și Imagistică Medicală și Unitatea de Primire a Urgențelor.

De asemenea, începând cu ziua de vineri, 30 noiembrie a.c. și până în dimineața zilei de luni, 3 decembrie a.c., la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello” pacienții vor fi consultați de medicii de gardă, urmând să funcționeze atât linia de gardă pentru secția de pneumologie cât și cea aferentă chirurgiei toracice.

Totodată, pe parcursul celor trei zile, din 30 noiembrie și până în 2 decembrie a.c. inclusiv, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase va funcționa în regim normal de lucru. În același timp, la nivelul Spitalului Clinic de Recuperare vor funcționa patru linii de gardă pentru secțiile cardiologie, neurologie, terapie intensivă și linia mixtă ortopedie/chirurgie plastică.

Nu în ultimul rând, Centrul de Permanență situat pe Aleea Băița va funcționa în regim de 24 de ore din 24.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: