spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Socant! Bebelus mort gasit in groapa de la Pata Rat

spot_img

IPJ CLUJ e pe jar, incercand sa o gaseasca pe mama inconstienta care si-a omorat copilul, aruncandu-l apoi la gunoi.

Mai grav este ca mama ucigasa s-ar putea sa nu fie din Cluj Napoca, ci din intreg judetul Cluj.

“La data de 14 februarie a.c., în jurul orei 14.20, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că, în contextul manipulării deșeurilor din municipiul Cluj-Napoca, în zona rampei de deșeuri din Pata Rât a fost găsit cadavrul unui nou-născut.

La locul indicat s-a deplasat de urgență o echipă operativă din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu polițiștii Serviciului Criminalistic, pentru a desfășura cercetarea la fața locului.

Nașterea nou-născutului a fost la termen și ar fi survenit cu aproximativ 4-5 zile în urmă. Cauza morții urmează a fi stabilită de către Institutul de Medicină Legală, în urma necropsiei și a examenelor de laborator.

Cercetările sunt efectuate în continuare pentru a se stabili împrejurările în care a survenit decesul minorului, cauza fiind preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj.

În contextul acestui tragic eveniment, adresăm comunității rugămintea de a veni în sprijinul anchetei, în cazul în care dețin informații care ar putea ajuta la stabilirea identității femeii care a dat naștere copilului.

Precizăm că apelul nostru nu este adresat doar cetățenilor din cadrul municipiului Cluj-Napoca.”, transmite IPJ CLUJ.

spot_img
spot_img
spot_img