spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

Sie wollen uns nicht in Schengen? Österreich sei VERDAMMT bis in alle Ewigkeit

Având în vedere că Republica Austriacă, în care s-a născut Adolf Hittler, și care-și păstrează și acum ieșirile NEO-NAZISTE, va bloca, astăzi, accederea României în Spațiul Schengen, îmi asum acest articol de opinie, cu toate sancțiunile care ar putea veni.

În primul rând, blocarea intrării României în spațiul Schengen ar trebui să se soldeze cu DEMISIA urgentă și necondiționată, a miniștrilor: Lucian Bode, Bogdan Aurescu și Cătălin Predoiu, cei trei crai din Guvernul României de gâtul cărora atârnă această nereușită a statului Român.

De asemenea, tovarășul Emil Hurezeanu, ambasadorul României în Austria, ar trebui demis de urgență, deoarece n-a fost în stare nici să raporteze situația de la Viena, nici să o influențeze, în niciun fel! Du-te acasă, arhiacule, lasă-i pe alții!

Totodată, societățile austriece, de la OMV, la Hollzindustrie Schweihoffer, ar trebui VERIFICATE LA SÂNGE de către ANAF, ANPC, Garda Forestieră, Autoritatea de Mediu, ITM și așa mai departe. La fel, Wienerberger, de la Tritenii de Jos sau Strabag, de la Târgu Mureș.

Luați-i, domnilor inspectori, la purecat și veți completa Bugetul Consolidat cu milioane de euro, din neregulile acestor societăți comerciale!

Nu trebuie să uităm de „excursiile la ski” în Alpii austrieci, pe care le fac mii de români, în fiecare an … oameni buni, și în România se schiază bine! 

Pur și simplu, Austria ar trebui să devină o țară NO-ZONE pentru România, deoarece, după ce secole de-a rândul ne-au asuprit, începând de la Casa de Habsburg, continuând cu Austro-Ungaria, acum își aruncă putreziciosul neo-nazism împotriva intereselor noastre!

De asemenea, tovarășul Țiriac n-ar mai trebui să-și cheme partenerii austrieci la partidele de vânătoare.

Și … că tot veni vorba, să mai lăsăm dracului atitudinea asta de lingăi și capre, când vine vorba despre alte țări. De la începutul războiului din Ucraina, îi lingem în fund pe ucrainieni, după ce ei ne-au furat Bucovina de Nord, ne-au omorât frații, ne-au subjugat conaționalii! De la începutul războiului, facem lobby să intre Ucraina și Georgia în UE, când alții ne arată nouă ușa încuiată! De la începutul războiului, îi lingem în dos pe finlandezi și pe suedezi, când lor le-a fost OK să stea afară din NATO. Să stea și acum!

Fiecare țară să-și vadă interesul său, IAR POLITICIENII ROMÂNI, INCLUSIV CEI DIN CLUJ, SĂ NU UITE CĂ PE EI ÎI VOTEAZĂ ROMÂNII, NU UCRAINIENII, UNGURII, FINLANDEZII SAU MAI ȘTIU EU CINE! 

Vedeți-vă, naibii, de țara voastră și de norodul vostru, nu lingeți cizma și bocancii jegoșilor din Vest! 

spot_img
spot_img
spot_img