spot_img
spot_img

Și-a luat bătaie de la un transgender, în Iulius Mall

spot_img

Date:

Share post:

spot_img

Pe rețelele de socializare a apărut o filmare în care un tânăr se ia la bătaie cu un transgender, pe holurile de la Iulius Mall.

În filmare se vede cum „persoanele transgender” se simt ofensate de oarece gest al tânărului, iar una dintre aceste persoane îl înjură pe tânăr.

Tânărul și transgenderul se iau la bătaie, însă … spre rușinea sa, tânărul este dominat serios de persoana transgender, care nu arată tocmai maniere feminine.

Un martor la toată scena a spus că cele două tinere din imagini ar fi avut un comportament condamnabil, înainte de bătaie. ”Am trecut pe langa ei/ele în acea dimineață și au fost foarte agresivi cu toată lumea pe lângă care treceau, absolut oricine se uitau la ei / ele erau vizați cu înjuraturi (în special ”să te mănânce cancerul”). Au stat vreo ora pe ponton la Iulius Mall, amenințând pe toată lumea și dansând dezbracate pe manele, la boxa bluetooth.

Ba chiar s-au dezbracat în fata unui copil mic (vreo 5-6 ani) si dansau in fata lui. Acestor ja..re le luați voi apărarea? Scuipau și se dezbracau si voi postați cum că au fost bătute?”, a scris martorul, citat de Stiridecluj.ro

Referitor la situatia creata, reprezentantii Iulius Mall au precizat ca acest conflict a aparut spontan, inaintea inceperii programului cu publicul.

Situaţia conflictuală, apărută spontan, a avut loc ieri dimineaţă, înainte de începerea  programului cu publicul. Agenţii de securitate au fost alertaţi de Dispeceratul de Pază să intervină, însă cei implicaţi părăsiseră deja zona. Menţionăm că nicio persoană implicată nu a depus o sesizare la Centrul Info al mall-ului. 

 

Regretăm situaţia, care este una izolată, şi subliniem faptul că nu tolerăm astfel de  comportamente violente în centrul nostru comercial”, precizează reprezentantii departamentului PR al Iulius Mall Cluj.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Un nigerian, care a amenintat o copila de 19 ani si s-a luat la harta cu politistii, acuza ca “a fost batut de gabori”

Mai nou, orice copil penibil cu 4 clase si antecedente penale e mare trapper. Acesta este si cazul lui...

Promovabilitate de peste 92% la Evaluarea Națională, în județul Cluj – locul 2 pe țară la numărul de medii de 10

Ministerul Educației, Inspectoratul Școlar Județean Cluj au centralizat rezultatele înregistrate la examenul de Evaluarea Națională pentru absolvenții clasei a...

O femeie este dată dispărută de familie – ultima dată a fost văzută în Iulius Mall Cluj

O femeie care a venit de curând din Belgia este dată dispărută de familie. Tânăra locuiește în Satu Mare...

Educația pentru sănătate se va face doar din clasa a VIII-a şi doar cu acordul părinților – educația sexuală NU se predă!

Parlamentarii au decis că Educația pentru sănătate, care cuprinde şi partea de educaţie sexuală, se va face în...
spot_img

Primarul din Luduș are nevoie de gândirea altora, pentru a-și ține cetățenii la adăpost

A fost nevoie de o inițiativă civică și de un apel public al lui Alin Coman, pentru ca primarul din Luduș să ia decizia...
%d bloggers like this: