spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Sfârșit tragic pentru o femeie din Mureș care locuia în Spania – omorâtă de soț și aruncată în depozit

Ucisă cu brutalitate de soțul ei, Irina a lăsat în urmă nu mai puțin de 5 copii.

„Suspectul anunțase în urmă cu mai multe zile că femeia a dispărut de acasă, după care s-a internat într-o clinică de psihiatrie, acuzând ”probleme de sănătate”, scrie Fanatik.ro

Femeia a sunat acasă, în România, chiar înainte să dispară. Le-a transmis părinților că se va întoarce acasă de sărbători, astfel că toată lumea era fericită.

”Copilul cel mai mare a dat-o dispărută, că mama nu mai e, dar cred că a fugit în țară. Se mai certau, era mai mult gelos, nu lăsa pe nimeni să vorbească cu ea”, a povestit Ioan Dodu, tatăl vitreg al Irinei. ”Toată vara nu am vorbit cu ea, numai joi am vorbit cu copila mea și mi-a zis că vine acasă, și m-am bucurat”, a povestit și mama femeii, Irina Dodu, potrivit Stirile PRO TV.

Pe rețelele de socializare au apărut mesaje cu strângeri de fonduri pentru repatrierea trupului Irinei, dar și pentru susținerea celor 5 copii care, de-acum, au rămas fără părinți.

„Probabil majoritatea ați auzit de cazul Irinei, fata din Lleida care a fost ucisă, în urma căreia au rămas 5 copii.. De la bun început, intenția familiei a fost sa o ducă acasa în România, dar cum legile in Catalunia sunt diferite fața de restul Spaniei.. și cum trecuse mai mult de 3 zile de la deces, nu mai era posibila repatrierea. După multe lupte birocratice, familia a reușit sa primească acordul repatrierii. Irina va fi acompaniată pe ultimul drum, de colega noastră Rosalinda Rosa și firma ei, Funeraria Internacional Rosalinda.
Pentru acei care doresc sa fie alaturi de familie și sa ii sprijine cu repatrierea, va las un cont bancar pentru donații:
ES16 0128 0539 25 0100053751. Aveți posibilitatea sa faceti și bizzum, lasati un mesaj colegei mele Rosalinda și ea va da numărul de telefon. Mulțumesc!!”, se arată într-un anunț.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img