spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Sedinta de lucru la Prefectura Cluj, pentru Electric Castle 2022

spot_img

➡️ Ședința de lucru cu privire la buna desfășurare a festivalului de muzică Electric Castle din perioada 13-17 iulie, de pe raza comunei Bonțida, a avut loc astăzi la Instituția Prefectului – Județul Cluj

 

➡️ În cadrul întâlnirii, condusă de doamna prefect Irina Munteanu, alături de organizatori, au participat reprezentanții autorităților cu atribuții în asigurarea, menținerea ordinii și liniștii publice și reprezentanți ai serviciilor publice de deconcentrate.

 

❗ Subiectele abordate în cadrul discuției au fost următoarele:

 

✅ Din motive de siguranță pentru participanți, organizatorii au decis lărgirea suprafeței de desfășurare la 40 de ha. În consecință, numărul forțelor de ordine prezente în teren va fi în concordanță cu dimensiunea evenimentului. 

 

✅ Autoritățile prezente vor asigura cu vigilență, prin structurile de specialitate, ca festivalul să se desfășoare în cele mai bune condiții. De asemenea, reprezentanții instituțiilor responsabile vor fi prezenți în mai multe puncte din municipiul Cluj-Napoca din care se fac îmbarcări spre festival.

 

❗ Unul dintre obiectivele prioritare este acela de prevenire și combatere a folosirii și posesiei de obiecte și substanțe interzise. În consecință, în perioada premergătoare evenimentului vor avea loc o serie de campanii de informare și conștientizare asupra riscurilor generate.

spot_img
spot_img
spot_img