fbpx
HomeFEATUREDSCRISOARE DESCHISA adresată domnului Dorin Lojigan, Primarul Orasului Campia Turzii
spot_img
spot_img

SCRISOARE DESCHISA adresată domnului Dorin Lojigan, Primarul Orasului Campia Turzii

- Publicitate -
spot_img

Va adresam aceasta scrisoare deschisa ca raspuns la acuzatiile nefondate pe care le-ati facut companiei MMM AUTOPARTS.


Noi, angajatii  firmei MMM,  dorim sa va informam ca am ramas profund dezamagiti sa constatam ca dumneavoastra, ca primar reales al orasului C-Turzii, faceti public acuzatii nefondate la adresa firmei unde ne desfasuram activitatea.


Traversam cu totii o perioada plina de provocari intr-un context in care sanatatea noastra si a celor din jur este cel mai de pret lucru de care trebuie sa ne ingrijim. Traim vremuri cu care nu ne-am mai intalnit pana acum si pe care invatam fiecare sa le gestionam cum putem mai bine.


 Putem sa va garantam ca inca de la inceputul crizei sanitare compania MMM Autoparts a luat toate masurile posibile pentru a asigura o protectie cat mai buna intregului personal care isi desfasoara activitatea in cadrul companiei, asigurand fiecarui angajat monitorizare medicala  zilnica, masti, viziere, dezinfectant, posibilitatea de a muncii de acasa (acolo unde a fost posibil) si chiar testarea pe costul companiei,  a persoanelor care au informat ca au intrat in contact cu persoane infectate cu  virusul Sars Cov-2. Ca urmare a acestor masuri de la inceputul crizei sanitare nu am avut cazuri confirmate in fabrica pana in data de 19.10.2020.


 In calitatea pe care o aveti de edil al orasului, noi angajatii firmei MMM (multi locuitori ai orasului pe care il administrati), avem asteptari mult mai mari de la dumneavoastra, sa respectati si sa sustineti angajatorii locali, sa contribuiti la dezvoltarea orasului si la cresterea nivelului de trai,  dar mai ales  in ceea ce priveste transmiterea corecta a informatiilor catre populatie.  Ne pare rau ca va exprimati opinia despre un subiect pe care nu il cunoasteti. Mai mult decat atat, ati sters comentariile noastre de la postarea dvs de la facebook si ati blocat posibilitatea de a comenta cand ati vazut reactia noastra, a salariatilor MMM Autoparts.

Prin ctiunile dumneavoasta ne aratati ca nu aveti respect fata de noi, cetatenii orasului pe care il administrati si care muncim in MMMA si apoi fata de investitorii importanti din aceasta zona. Va invitam in fabrica noastra oricand domnule primar si noi salariatii acestei companaii sa va prezentam personal conditiile de lucru si de protectie. Da avem colegi infectati cu Covid asa cum ati avut si dumneavoastra colegi ai dumneavoastra in primarie, la fel cum au alti salariati din alte companii, dar asta nu permite sa iesiti la atac, sa interziceti testarea salariatilor MMM Autoparts la spitatul din Campia Turzii, cand de fapt trebuie sa fiti alaturi de noi si sa ne sustineti in aceste vremuri de pandemie globala.

Luand in considerare situatia actuala si climatul de incertitudini inca existent in ceea ce priveste criza sanitara, va rugam respectuos sa tratati aceasta situatie cu responsabilitate si sa va asumati cu adevarat actiunile pe care noi, cetatenii acestui oras, v-am investit sa le faceti pentru noi. Asteptam de la dumneavoastra sa ne reprezentati intr-o maniera demna si responsabila. 

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,916FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -
spot_img

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: