spot_img

Scandalul continuă la Spitalul de Copii – Consiliul Județean și Prefectura Cluj au ordonat controale

Date:

Share post:

După ce, în presă au apărut informații despre mâncarea cu viermi servită pacienților la Spitalul de Copii din Cluj, toți liderii Clujului s-au sesizat.

„Ca urmare a imaginilor apărute în spațiul public, surprinse în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență pentru Copii din Cluj-Napoca, Secția Clinică de Pediatrie Nr. 1, de pe Calea Moților, nr. 68, imagini ce indică o posibilă încălcare a normelor alimentare, Consiliul Județean Cluj formulează următoarele precizări:

Președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe, a trimis deja Corpul de Control al instituției pentru a verifica aspectele semnalate.

În acest moment, la nivelul Spitalului Clinic Județean de Urgență pentru Copii se desfășoară, în același scop, o anchetă internă.

Consiliul Județean este în contact cu reprezentanții Direcției de Sănătate Publică a Județului, instituție ce derulează, la rândul ei, un control în acest caz.

În cel mai scurt timp posibil, de îndată ce va dispune de toate datele necesare, Consiliul Județean Cluj va informa opinia publică atât cu privire la aspectele constatate cât și în ceea ce privește eventualele măsuri care se impun.

Consiliul Județean Cluj nu va tolera niciun fel de abatere de la normele de igienă sanitară și alimentară, la niciunul dintre spitalele pe care le are în subordine, cu atât mai mult cu cât forul administrativ județean a alocat tuturor spitalelor sume importante de bani.” , a transmis Consiliul Județean Cluj.

De asemenea, Prefectul de Cluj a transmis că a cerut un control de la DSP.

„În virtutea funcției pe care o dețin și a responsabilităților care decurg, am solicitat Direcției de Sănătate Publică a Județului Cluj să efectueze verificări imediate cu privire la informațiile conform cărora, la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca, un părinte internat cu copilul într-una din secțiile spitalului a reclamat că s-a servit la cină mâncare alterată. Rezultatele verificărilor vor fi comunicate ulterior.”, a scris Mircea Abrudean.

Pe de altă parte, deputatul Emanuel Ungureanu a scos în evidență o altă problemă gravă.

„L-a văzut cineva în aceste zile pe Șobolanul Dominic în vizită la Spitalul de Copii din Cluj-Napoca?

Copiii operați pe secția de Chirurgie din cadrul Clinicii Pediatrie 1 s-au întâlnit în luna noiembrie a anului trecut cu acest șobolan care vizita destul de des vitrina cu bunătăți de pe culoarul infect de la intrare.

L-au poreclit Dominic.

Seara, mamele îngrozite, le-au interzis odraslelor să părăsească saloanele pentru că pe scări se jucau ploșnițele și șobolanul Dominic.

Zilele acestea se pare că vietățile au revenit în spital cu ocazia zilei de 1 Martie.

Am adăugat la imaginile terifiante cu ploșnițele și șobolanii din spital, pătuțurile înguste și complet nepotrivite pentru mame și copii.

Dincolo de orice glume amare, cer din nou demiterea urgentă a managerului Spitalului Clinic Clinic de Copii Cluj-Napoca, Aldea și a monumentului de incompetență, Moisescu, șeful DSP Cluj!

Incompetența și mizeria, ucid!

Este urgent să construim în Cluj-Napoca un spital de copii monobloc.

Urgent!

Am propus autorităților locale și județene, 2 parcele de teren viabile, voi mai propune încă 2!!!

Avem unde să construim, voință să fie!”, a spus Ungureanu.

spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

Încă un drum județean blocat din cauza zăpezilor, în Cluj

În jurul orei 18.00 a fost semnalat prin apel...

Irina Munteanu, prezentă la Adunarea Eparhiala a Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului si Clujului

❇️ Adunarea Eparhială a Arhiepiscopiei Clujului a avut loc...

RECOMANDĂRILE POLIȚIȘTILOR RUTIERI PENTRU CIRCULAȚIA PE VREME REA

  În contextul condițiilor meteorologice din aceste zile, în scopul...
%d bloggers like this: