spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Să-ți vină musafiri în vizită și să-ți fure mașina, asta înseamnă să fii român

spot_img

La data de 10 februarie a.c., în jurul orei 00.15, Secția 2 Poliție Rurală Apahida a fost sesizată de către un tânăr de 24 de ani, din județul Maramureș, despre faptul i-ar fi fost sustras autoturismul de către un alt tânăr în vârstă de 22 de ani, care se afla în vizită la el, în localitatea Apahida.

 

Din cercetările derulate de polițiști s-a stabilit faptul că, în timp ce se afla în vizită la persoana vătămată, tânărul de 22 de ani, din comuna Apahida, ar fi sustras cheile autoturismului din apartament, ulterior s-a deplasat cu acesta prin localitatea Sânnicoara, unde ar fi acroșat un alt autoturism care circula regulamentar și ar fi avariat gardul unui imobil, loc în care a abandonat autoturismul.

 

În urma activităților investigativ-operative, tânărul a fost depistat la scurt timp de polițiști, fiind condus, în baza mandatului de aducere, la sediul secției de poliție pentru continuarea cercetărilor.

 

Din verificări a rezultat că acesta nu este posesorul unui permis de conducere. Totodată, tânărul a refuzat testarea cu aparatul pentru detectarea substanțelor psihoactive, cât și recoltarea mostrelor biologice.

 

În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

spot_img
spot_img
spot_img