fbpx
spot_img

S-a externat de COVID-19 înainte de Crăciun, dar a trăit UN CHIN la Spitalul din Câmpia Turzii

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Share post:

Elena Matei, minunata femeie din localitatea Luna, care în perioada de carantină confecționa măști de protecție, pe care le dona celor care aveau nevoie de ele, s-a vindecat de COVID-19, fiind externată chiar înainte de Crăciun.

Însă, experiența pe care această femeie a trăit-o la Spitalul „Dr. Cornel IGNA” din Câmpia Turzii arată nivelul de decădere la care a ajuns unitatea medicală după plecarea medicilor, Lehel Csergo și Lavinia Nistor.

Elena Matei și-a spus povestea traumatizantă pe care a trăit-o, preț de 5 ore, la Spitalul din Câmpia Turzii.

„O sa scriu si eu experienta mea in data de 14.12.2020, cand foarte grav am fost dusa prima data la spitalul din Campia Turzii, unde am fost preluata , cred , la garda , fiind cu testul pozitiv de covid , dupa care am fost dusa intr-un salon singura si timp de 5 ore , desi sunam la buton de urgenta , pentru ca efectiv simteam ca mor , venea o doamna asistenta , as vrea sa o cunosc personal acum , care imi spunea : aveti rabdare doamna , o rugam sa imi puna o perfuzie , nu mai puteam . : doamna , aveti rabdare . Copiii voaiu sa vina sa intre in spital sa ma ia de acolo , pana cand un telefon dat a facut sa intrebe cine e matei elena , si sa se gaseasca salvare si sa fiu transportata la Cluj la Infectioase , de urgenta cu forma severa. Nu o sa ii multumesc acelei asistente de serviciu , as vrea doar sa lucreze o saptamana in spitalul de infectioase sa vada cum se vorbeste cu pacientii , cata dragoste si rabdare, cum vorbesc medicii cu noi , si cu cat profesionalism si parca iti lua boala cu mana”” . Doamna aceea asistenta , efectiv nu are ce cauta in acel loc si mai ales sa vorbeasca asa . Tuturor stiu ca le este greu , dar faci suferinta mai usoara cand alini macar cu vorba……Nu au scuza oricat de greu le-ar fi , acum facand o comparatie cu spitalul unde am fost internata.”, a spus femeia, pe rețelele de socializare.

spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Related articles

Patronul Transylvania Steak House face apel la clienți: „Vă rugăm să…” VIDEO

În această seară, Avram Gal, patronul restaurantului Transylvania Steak House, a ieșit public cu o rugăminte față de...

Irina Munteanu și Dorin Lojigan au reprezentat Câmpia Turzii la Hramul Mitropoliei Clujului

Astăzi, de Buna Vestire, a avut loc hramul Mitropoliei Clujului, Sălajului și Maramureșului. La 25 martie 2006, a fost...

Grindeniul caută reaprinderea „Flăcării”, mâine, în Cupă!

Cu 11 transferuri în pauza competițională, ACS Flacăra Grindeni își propune să scape de „lanterna roșie” în Liga...

Cu cel mai mare buget din istoria sa, ACS Mihai Viteazu se face de cacao!

La începutul acestui an, clubul condus de Milică Popescu, a solicitat Primăriei Mihai Viteazu cel mai mare buget...
%d bloggers like this: