spot_img

S-a constituit organizația Pro România de la Mociu

Date:

Share post:

  In prezenta domnului Remus Lăpușan ,  Prim Vicepreședinte al organizației județene PRO ROMANIA Cluj  participanții la ședința de constituire l-au votat in unanimitate ca Președinte al organizației Mociu pe domnul Marton Horvath . 
 
    Martin Horvath este consilier local si timp de 2 mandate a fost Primarul Comunei Mociu iar in alte 2 mandate a fost Viceprimar . Un om cu mare experiență politică și administrativă domnul Marton a prezentat 130 de adeziuni la formațiunea politică PRO ROMANIA Mociu . 
 
     La ședință de astăzi s-a constituit prin vot ,  Organizația comunală iar domnul Marton a fost ales că si candidat pentru funcția de Primar . 
 
    In ce mă privește l-am susținut  pe Marton Horvath din primăvară anului 2013 și L-am cunoscut ca si un Primar foarte muncitor si insistent.  S-a remarcat în mandatul 2012 – 2016 prin nenumărate lucrări edilitare în infrastructură dar și prin înființarea Centrului APIA in comună si a Unității SMURD . In acest mandat a așezat comuna Mociu pe harta politică și administrativă a României.  La diferite evenimente locale sau inaugurări de obiective , comuna a fost vizitată de 4 ori de Daniel Constantin – Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale , Mihai Sorin Câmpeanu- Ministrul Educației si Cercetării Științifice  , Maria Grapini – Ministrul Mediului de Afaceri , IMM si Turism , de Secretarii de Stat : Raed Arafat,  Răzvan Vulcănescu,  Cristian Cosmin , Alina Cazanacli si Cătălin Bologa.  Dar si de catre Vice Președintele Senatului României,  domnul Vasile Nistor . 
 
    ,, Din păcate de când este noul Primar toată lumea a uitat de noi ” s-au plâns cei prezenți.  
  Avem incredere ca Marton Horvath va recîștiga funcția de Primar iar comuna Mociu va urma din nou un trend ascendent in dezvoltarea, modernizarea si implementarea de proiecte Europene . 
 
    Succes Marton Horvath  ! Succes întregii comune Mociu !
   Suntem PRO ROMANIA pentru că ținem cu ROMANIA  ! ??❤
 
 
 
 
 
spot_img

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

770 de tone de material antiderapant au fost folosite în acțiunile de deszăpezire și de combatere a poleiului pe drumurile județene

Circulația rutieră se desfășoară în condiții de iarnă     Consiliul Judeţean...

Material antiderapant împrăștiat pentru combaterea poleiului

Pe raza județului Cluj nu există drumuri județene blocate...

Accident la Bontida – 4 victime

Un accident la Bontida a determinat forte majore de...
%d bloggers like this: