19.9 C
Turda
Tuesday, August 16, 2022
spot_img
HomeȘtiri TurdaRUȘINE, PNL TURDA - RUȘINE, CRISTI FELEZEU! Au PLAGIAT mesajul de Ziua...

RUȘINE, PNL TURDA – RUȘINE, CRISTI FELEZEU! Au PLAGIAT mesajul de Ziua Armatei!

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Pentru prima dată după multă vreme am avut încredere în faptul că, odată cu trecerea lui Cristi Felezeu „la butoanele” biroului de presă al PNL Turda, se vor schimba multe în politica de comunicare a liberalilor și … s-a schimbat.

Au apărut, astfel, plagiatele – iar mesajul postat de PNL Turda și remis și presei este unul dintre cele mai grosolane plagiate din câte ne-a fost dat să citim.

Practic, ÎNTREG TEXTUL mesajului dedicat Zilei Armatei Române a fost copiat de liberali de pe site-ul Episcopiei ortodoxe a Maramureșului, din mesajul transmis de Iustin Sigheteanul, la 25 octombrie 2012.

Pentru edificare, vă inserăm textul remis de PNL Turda, care se poate citi și în fotografia atașată articolului.

Totodată, vă inserăm și link-ul către Episcopia Maramureșului.

RUȘINE!!!!!

„Organizatia Turda
Turda,str.Libertatii,nr.8,jud.Cluj

Ziua de 25 octombrie, este o zi simbolica, o sarbatoare de suflet in care aducem cinstire Armatei Romane pentru eroismul si jerfa prin care, de-a lungul vremii, ostirea noastra si-a ingemanat faptele de vitejie cu soarta neamului romanesc cel drept credincios La aceasta mareata sarbatoare si moment de cinstire a eroilor neamului, rugam pe Dumnezeu si pe Sf. Mare Mc. Gheorghe protectorul Armatei Romane, sa-i ocroteasca pe soldatii nostri ori unde se afla, la datorie in Tara, sau in misiune afara , sa binecuvinteze familiile in care s-au nascut si au crescut, invatand dragostea de neam, iubirea de Tara, respectul fata de valorile noastre sfinte si credinta in Dumnezeu.
La multi ani Armatei Romane , vesnica cinstire si pomenire nemuritorilor eroi ai neamului romanesc!

Organizatia PNL Turda” – au scris liberalii.
http://www.episcopiammsm.ro/images/anul2012/25oct/Mesaj%20Carei%20Ziua%20Armatei.pdf – este link-ul către mesajul de unde a copiat Felezeu, omul de imagine al PNL Turda.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: