spot_img

Românii pot juca la loto și în locațiile partenere PayPoint 

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

PayPoint și Loteria Română au încheiat un parteneriat pentru distribuirea serviciilor loteristice prin locațiile partenere. Astfel, Loteria Română le oferă jucătorilor o posibilitate în plus de participare la jocurile loteristice tradiționale Loto 6/49, Joker, Loto 5/40, Noroc, Noroc Plus și Super Noroc prin intermediul terminalelor PayPoint. 

 

Rețeaua PayPoint are acoperire teritorială națională, din care jumătate în mediul rural. Peste 2.000 dintre terminalele PayPoint sunt disponibile în marile rețele comerciale (Carrefour, Cora, Profi, Mega Image, Flanco, Inmedio, Pepco). 

 

Terminalele sunt operate de personalul din locațiile PayPoint, iar prețul variantelor de joc este același cu cel din agențiile loto. Câștigurile pentru biletele jucate în locațiile PayPoint se achită, ca și în cazul biletelor jucate în agențiile loto, atât prin agențiile loto proprii cât şi prin punctele de vânzare autorizate de Loteria Română, pe baza prezentării biletului de joc câştigător. 

Lista locațiilor în care sunt amplasate terminalele PayPoint este disponibilă pe site-ul www.paypoint.ro

 

Alăturarea dintre cele două companii cu tradiție în România, Loteria Română și PayPoint, a venit în urma dorinței comune de a face serviciul de loterie ușor accesibil tuturor celor care își doresc să aibă o șansă la premiile oferite de Loteria Română. Obiectivul PayPoint este de a aduce servicii de plată sigure și rapide, cât mai aproape de consumatori, iar parteneriatul cu Loteria Română reprezintă un pas important în acest demers”, a declarat Utku Ogrendil, CEO PayPoint Services. 

 

„Loteria Română va ajunge la peste 37.000 de locații în care românii pot să-și încerce norocul la loto. Parteneriatul pe care l-am încheiat cu PayPoint confirmă faptul că este important pentru noi ca strategia companiei de extindere a rețetei de vânzare să răspundă cu adevărat dorinței jucătorilor și să faciliteze accesul la jocurile responsabile organizate de către Loteria Română”, a declarat Bogdan Pătru, Director General C.N. „Loteria Română” S.A. 

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Nicolae Ciucă și-a amintit că-i liberal! Cel mai nou pachet de măsuri, anunțat în această seară

În urmă cu aproximativ o oră, premierul României - Nicolae Ionel Ciucă - a anunțat noul pachet de...

Încep înscrierile la BAC 2022 – vezi documentele necesare

Mâine încep înscrierile pentru examentul de bacalaureat, sesiunea 2022. Documentele necesare: dosar  2 poze ¾  copie certificat de naștere și carte de...

Variola maimutei IN ROMANIA???

➡️Pe teritoriul României nu a fost înregistrat niciun caz de variolă a maimuței sau suspiciune de îmbolnăvire ➡️Urmare a...

Ajutor de șomaj pentru absolvenții de școli, cu vârsta de minim 16 ani

Absolvenţii instituţiilor de învăţământ în vârstă de minimum 16 ani pot beneficia de o indemnizaţie de şomaj pentru...
spot_img

Napolact își schimbă ambalajul pentru a fi mai prietenos cu mediul

Napolact a lansat în luna septembrie un nou PET mai prietenos cu mediul pentru formatul de “On the Go”, 330g, consumat cu predilecție în...
%d bloggers like this: