fbpx
spot_img

Românii pot juca la loto și în locațiile partenere PayPoint 

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Share post:

PayPoint și Loteria Română au încheiat un parteneriat pentru distribuirea serviciilor loteristice prin locațiile partenere. Astfel, Loteria Română le oferă jucătorilor o posibilitate în plus de participare la jocurile loteristice tradiționale Loto 6/49, Joker, Loto 5/40, Noroc, Noroc Plus și Super Noroc prin intermediul terminalelor PayPoint. 

 

Rețeaua PayPoint are acoperire teritorială națională, din care jumătate în mediul rural. Peste 2.000 dintre terminalele PayPoint sunt disponibile în marile rețele comerciale (Carrefour, Cora, Profi, Mega Image, Flanco, Inmedio, Pepco). 

 

Terminalele sunt operate de personalul din locațiile PayPoint, iar prețul variantelor de joc este același cu cel din agențiile loto. Câștigurile pentru biletele jucate în locațiile PayPoint se achită, ca și în cazul biletelor jucate în agențiile loto, atât prin agențiile loto proprii cât şi prin punctele de vânzare autorizate de Loteria Română, pe baza prezentării biletului de joc câştigător. 

Lista locațiilor în care sunt amplasate terminalele PayPoint este disponibilă pe site-ul www.paypoint.ro

 

Alăturarea dintre cele două companii cu tradiție în România, Loteria Română și PayPoint, a venit în urma dorinței comune de a face serviciul de loterie ușor accesibil tuturor celor care își doresc să aibă o șansă la premiile oferite de Loteria Română. Obiectivul PayPoint este de a aduce servicii de plată sigure și rapide, cât mai aproape de consumatori, iar parteneriatul cu Loteria Română reprezintă un pas important în acest demers”, a declarat Utku Ogrendil, CEO PayPoint Services. 

 

„Loteria Română va ajunge la peste 37.000 de locații în care românii pot să-și încerce norocul la loto. Parteneriatul pe care l-am încheiat cu PayPoint confirmă faptul că este important pentru noi ca strategia companiei de extindere a rețetei de vânzare să răspundă cu adevărat dorinței jucătorilor și să faciliteze accesul la jocurile responsabile organizate de către Loteria Română”, a declarat Bogdan Pătru, Director General C.N. „Loteria Română” S.A. 

spot_img
spot_img
spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Related articles

Anunț important pentru proprietarii de terenuri din municipiul Turda!

Vă reamintim că arderea resturilor vegetale sau a altor tipuri de deșeuri este complet interzisă, în conformitate cu...

Clienții Băncii Transilvania Câmpia Turzii – ÎN PERICOL

În cursul serii de ieri, RefleqtMedia a publicat imagini și fotografii cu o persoană aflată în stare de...

Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda 

Compania de Apă Arieş anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 20.03.2023 între orele 13.00 – 16.00,...

PERCHEZIȚII LA O GRUPARE CARE DISTRIBUIA DROGURI ÎN ȘCOLI

Astăzi, 20 martie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, împreună cu procurorii Direcției de Investigare...
%d bloggers like this: