spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Rețete de Revelion

Tocmai de aceea, gospodarii și gospodinele încearcă să diversifice, cât mai mult, preparatele pentru noaptea de Revelion. Astfel, cele mai cunoscute mâncăruri sunt salata de boeuf, de crudități, de ciuperci, ouăle umplute, friptura de porc, peștele, dar și deserturi delicioase, asemenea torturilor și prăjiturilor.

Rețetă aperitive Revelion

Aperitele sunt foarte importante pentru acest eveniment, iar variantele sunt multiple. Începând cu platourile de mezeluri fine, alăturate legumelor, brânzeturilor și măslinelor, până la cele mai apreciate salate.

Rețetă salată de ciuperci cu usturoi

O rețetă foarte simplă, care nu necesită decât ciuperci la borcan, usturoi, mărar și maioneză. Cel mai important lucru în cazul acestei salate este să scurgeți ciupercile foarte bine și înainte și după ce le tocați.

Mărarul și usturoiul se toacă mărunt, apoi se amestecă foarte bine cu ciupercile și maioneza. Se asezonează cu sare și piper după gust și se servește pe pâine prăjită.

Rețetă salată aperitiv cu piept de curcan

O altă rețetă simplă care va fi apreciată de toată familia, salata aperitiv de curcan se prepară foarte ușor. Veți avea nevoie de legumele prefarate, de piept de curcan, de castraveți murați, de maioneză și de condimente.

Rețeta este foarte asemănătoare cu salata de boeuf, așa că puteți urma aceeași pași. Catraveții murați se toacă primii și se scurg foarte bine. Legumele se toacă mărunt, asemenea curcanului, urmând să le amestecați cu maioneza și să adăugați sare și piper după gust.

Rețetă mousse de somon afumat

Unul dintre cele mai rapide aperitive, mousse-ul de somon afumat se prepară cu ajutorul a trei ingredinte: somon afumat, cremă de brânză și mascarpone.

Toate cele trei ingrediente se pun în blender până se formează o pastă. Apoi se adaugă puțin piper și zeamă de lămâie. Înainte să adăugați sare, gustați crema pentru că somonul afumat este deja sărat.

Se servește pe pâine prăjită sau pe bruschete cu usturoi.

Rețetă de friptură de porc și pește

Rețetă friptură de porc cu rozmarin și usturoi

Citește continuarea aici

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img