fbpx
spot_img
spot_img

Respect, Szilard Tasnadi! Prefectul de Cluj sare în apărarea persoanelor în vârstă

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -

După ce jurnalistul, Gelu Florea, i-a semnalat prefectului de Cluj o situație deranjantă în care o femeie în vârstă de 73 de ani se află, Szilard Tasnadi n-a stat pe gânduri și a sărit în ajutorul femeii.

- Advertisement -
- Advertisement -

„O femeie vaccinata a fost pusa in carantina, 14 zile, la intrarea in tara, pe motiv ca nu are certificat european de vaccinare. Desi a prezentat adeverintele de vaccinare. In 24.08.2021, la intrarea in tara pe Aeroportul din Cluj. Este normal?!” – a spus Gelu Florea pe grupul de Whatsapp al Prefecturii Cluj.

În replică, prefectul a prezentat un comunicat de presă care datează din 13 august și care arată că doar certificatele digitale COVID-19 sunt singurele dovezi de vaccinare acceptate la nivel european.

„Începând de vineri, 13 august, pentru trecerea frontierelor de stat, la nivelul țărilor UE, vor fi recunoscute ca documente doveditoare ale vaccinării, trecerii prin boală și ale rezultatului negativ al unui test RT-PCR doar certificatele digitale COVID.”, se arăta în comunicatul promovat de prefect.

În replică, Gelu Florea i-a spus prefectului că femeia respectivă este născută în anul 1948.

Astfel, prefectul a declarat că va solicita derogare de la DSP pentru persoanele în vârstă și că se oferă personal să descarce certificatele digitale covid pe baza adeverințelor de vaccinare ale persoanelor respective.

„Pe baza adeverinței se eliberează certificatul digital. Mă ofer eu personal să descarc certificatele digitale și vorbesc la DSP pentru derogare în cazul acelor persoane.”, a spus Tasnadi.

Este un gest de suflet, pe care nu puțini funcționari le-ar face!

Felicitări, Szilard Tasnadi!

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Comentarii

%d bloggers like this: