10 C
Turda
Thursday, September 29, 2022
spot_img
HomeStiri - nationalReper, noul partid fondat de Cioloș, este înființat oficial

Reper, noul partid fondat de Cioloș, este înființat oficial

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Partidul REPER este de azi înființat oficial după primirea hotărârii definitive, la doar două luni de la depunerea actelor la Tribunalul București, anunță formațiunea înființată de Dacian Cioloș, miercuri, într-un comunicat de presă.

„Cei cinci fondatori ai organizației – Ramona Strugariu, Dragoș Pîslaru, Dacian Cioloș, Dragoș Tudorache și Alin Mituța mulțumesc pentru încredere tuturor celor care s-au alăturat deja REPER pe site-ul partidului – www.partidulreper.ro – și anunță începerea dezbaterilor pe documentele de funcționare ale partidului, precum statutul, într-un proces transparent și deschis. Mulțumiri avocatului Tiberiu Petrescu, pentru profesionalismul şi dedicarea cu care a contribuit la realizarea acestui proiect, precum şi tuturor celor care au susținut, cu munca lor, demersurile necesare pentru ca Partidul REPER să devină realitate”, precizează sursa citată.

„Este o zi importantă pentru noi și sperăm să fie una importantă pentru democrația și pluralismul politic din România. REPER este de azi oficial un partid politic care va milita pentru o Românie prosperă, europeană și dreaptă pentru toți cetățenii ei. Un partid liberal, deschis, pro-european, un partid care va veni cu soluții şi pentru cei expuși sărăciei care nu pot face față creșterii prețurilor la alimente, la energie, la combustibil, la transport, dar şi cu un plan pentru antreprenori, pentru cei care creează sau dezvoltă o afacere în România. Un partid pentru care egalitatea de gen şi de şanse este o regulă. Un partid pentru care statul de drept nu este negociabil. Un partid care înțelege și sprijină copiii și tinerii, dar care gândeşte şi programe pentru ca seniorii să aibă o viață activă şi demnă.Un partid care se concentrează pe soluții concrete pentru educație, sănătate şi mediu, pe o administrație mai eficientă și responsabilă. Un partid pentru cei de acasă, dar și pentru românii care au fost nevoiți să plece în afara țării. Un partid cu soluții pe termen lung pentru agricultorii români”, declară cei doi copreședinți REPER, europarlamentarii Ramona Strugariu și Dragoș Pîslaru, citați în comunicat.

sursa: G4media.ro

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: